Profielfoto van Voku Mijdrecht

Voku Mijdrecht

Communicatieweg 4, 3641 SE Mijdrecht
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 14:00
zondag
Gesloten

Over ons

VOKU is een WERU vakbedrijf. WERU is al veertig jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen. Een echt kwaliteitsmerk dus. Kunststof heeft veel voordelen, waaronder betere isolatie, onderhoudsvrij, optimale beveiliging en uiteindelijk ook veel betaalbaarder. Andere belangrijke producten waar VOKU kwaliteit en vakmanschap in levert zijn terrasoverkappingen, carports, gevelbekleding, dakkapellen, uitbouwen, serres en vouwwanden. Allemaal met veel verstand van zaken en zonder dat de klant voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens of na het plaatsen en leveren van de producten. Daar zorgt de deskundige aannemersachtergrond van Michiel namelijk voor.

Ittalum
Ittalum is onze leverancier van terrasoverkappingen met schuifbaar dak eventueel i.c.m. schuif- en/of draaiwanden. Meer genieten van het buiten zijn! Ittalum speelt daar uitstekend op in en heeft bovendien een aantrekkelijk prijs- kwaliteitsverhouding. U creëert een heerlijke plek.

SOLARLUX
VOKU werkt wat betreft glazen vouwwanden en serres o.a. samen met het befaamde merk SOLARLUX. Nog zo'n topmerk met louter kwaliteitsproducten. Deze producten maken van buiten en binnen één natuurlijk geheel op een mooi, esthetisch, verantwoorde wijze. De profielen zijn van aluminium of hout met prachtig, slanke elementen. Een uniek, modern systeem wat steeds meer mensen ontdekken. Ook ideaal om het balkon meer bij de living te betrekken bijvoorbeeld. Tevens is een serreoverkapping gecombineerd met de vouwwanden mogelijk. De flexibele beglazingsoplossingen kunnen met simpele handbeweging geopend en gesloten worden in elk, gewenste stand.

Merken
Naast de merken Ittalum en Solarlux zijn wij ook dealer van de volgende merken:  
Fakro - Keje raamdecoratie - Keralit - Novoferm - Palazzo - Schmidt hefschuifdeuren - WERU

Duurzaam

Dakkapellen zijn nog steeds de snelste en meest voordelige manier om ruimte te creëren in uw woning. Tegenwoordig dermate solide, waarbij het dak prima kan worden voorzien van zonnepanelen. Kunststof dakkapellen gaan gemakkelijk 50 jaar mee en zijn daarmee zeker een duurzame investering voor de toekomst.

Op maat gemaakt

Alles draait bij VOKU om een tevreden klant. Bijna alle aangekochte producten worden op maat besteld en zijn dus zogeheten custom build. VOKU verzorgt alle montage en verder bijkomende bouwkundige werkzaamheden zelf.

De offertes zijn transparant. Men komt achteraf niet voor verrassingen te staan en alles gaat in overleg. Ook na de aflevering gaat onze service door. Onze aftersales service, zoals we dat noemen, is ongekend.

Vakkundig en betrouwbaar

De aannemersachtergrond van Michiel en bouwkundige ervaringen van zijn collega's zorgen ervoor dat eventuele uitdagingen met stalen balken of funderingen vakkundig worden opgelost.

VOKU Amstelveen                                                                        
Zetterij 1 - 1185 ZZ Amstelveen | 0297 - 284970 |

VOKU Mijdrecht
Communicatieweg 4 - 3641 SE | 0297 - 284970 | 

Bezoek onze website voor meer informatie: www.voku.nl 

Merken

Verkoopt de volgende merken
Fakro - Ittalum - Solarlux - 
Bekijk de artikelen van deze 3 merken