Hoekbank Adel - Lichtgrijs - Stof

De hoekbank Adel is een ruime hoekbank met een strak en tijdloos design.

Productomschrijving

Hoekbank Adel is een strakke, ruime hoekbank met een tijdloos design. Deze praktische bank is voorzien van zitplaatsen voor het hele gezin. De bekleding is onderhoudsvriendelijk aangezien deze van kunstleer is gemaakt. De poten van deze hoekbank zijn afgewerkt in verchroomd kunststof. Dit model bestaat uit een grote lounge, tweezitter, hoek en tweezitter met armleuning en is ook in zowel een linkse als rechtse opstelling te verkrijgen. De grote rugkussens en een extra sierkussen is inbegrepen en maakt de bank compleet. Door het ingetogen, degelijke ontwerp is deze hoekbank geschikt voor ieder type interieur en een ware aanwinst voor iedere woonkamer!

Constructie & Levering

Deze hoekbank is opgebouwd uit een solide massief houten constructie in combinatie met een metalen vering en een siliconen vlokkenvulling in de rugkussen. Hierdoor kunt u jaren comfortabel zitten en met plezier genieten van uw bank.
De hoekbank wordt in 4 losse delen geleverd. Op elk deel zitten speciale bevestigingshaken zodat uw bank gemakkelijk aan elkaar gezet kan worden. De poten worden los bijgeleverd en deze zijn heel eenvoudig te bevestigen.

Productspecificaties

Kleur: Grijs
Uitgebreide kleurbeschrijving: Uitgevoerd in licht grijs
Bekleding: Stof
Afwerking: Onderstel Verchroomd
Armleuning: Met armleuning
Slaap optie: Zonder slaap optie
Opstelling Hoekbank: Links / Rechts
Lengte: 335 cm
Breedte: 266
Hoogte: 78 cm
Hoogte zitting: 41 cm
Diepte Zitting: 51 cm
Verpakking: 4 delen
Garantie: 3 jaar