MaestroKitchen

De nieuwe geluidssensatie voor in je keuken. De Harman Kardon MaestroKitchen(TM): Voor IEDERE bestaande of nieuwe keuken!

De beste geluidsperformance is nu bijna onzichtbaar. Een Hi-Fi Stereo geluid, terwijl het enige zichtbare element een smaakvol ontworpen en volledig geïntegreerd glazen display met fullcolour scherm is.

Geen luidsprekers, geen kabels; alleen een unieke geluidservaring om maximaal te genieten van muziek in je keuken tijdens het koken, of simpelweg tijdens het samenzijn met familie en vrienden. De externe Bluetooth adapter laat je daarnaast van je muziek genieten door via je smartphone of tablet muziek naar je MaestroKitchen te streamen.

MaestroKitchen 100

Nu, met de komst van de MaestroKitchen 100 kun je inspiratie muzikaal ondersteunen in één van de belangrijkste plaatsen in het huis: de keuken! Waar komt echter de geweldige sound vandaan? Dat zullen je je gasten zich ongetwijfeld gaan afvragen, daar het mogelijk is de speakers van de MaestroKitchen onzichtbaar in jouw keuken weg te werken, net zoals alle kabels en snoeren die er naartoe gaan. Heeft u die mogelijkheid niet: geen probleem. Het systeem is tevens leverbaar met elegante satelliet speakers die in geen enkele keuken misstaan! Passie voor muziek en wetenschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Deze passie is niet alleen hoorbaar in kristalhelder geluid, maar ook zichtbaar. Design speelt namelijk een even zo grote rol. Het MaestroKitchen systeem is daarom bekroond met een “red dot award: product design 2011”.

Social Sound Systeem
De keuken is de centrale plek in huis geworden waar sfeer en quality time centraal staan. Muziek speelt hier een belangrijke rol in, waarbij het MaestroKitchen Sound Systeem je een geheel nieuwe ervaring biedt bij het koken en socializen met je vrienden.

Het Harman Kardon MaestroKitchen muzieksysteem is door geheel Nederland te koop in diverse keukenspeciaalzaken en al verkrijgbaar vanaf € 1.299,-.