Partner

Verburg Audio

De nieuwste geluidssensatie in uw keuken De Harman Kardon MaestroKitchen(TM): Voor IEDERE bestaande of nieuwe keuken!

Het recept voor succes

Mensen veranderen, maar de waardering voor geweldige muziek blijft altijd bestaan. Gedurende meer dan 60 jaar hebben de audiotechnici van Harman Kardon

® die behoefte vormgegeven met een constante stroom hoogwaardige audioproducten, die de muziekliefhebber zeer aanspreken. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek in de auto, thuis op of het werk – of zoals nu mogelijk wordt, in de keuken – de traditie van Harman Kardon is een geweldig verhaal met vaak onderscheidende technische innovaties, vooruitstrevende vormgeving en baanbrekende prestaties in alle aspecten van het leven. Het zijn 3 simpele ingrediënten voor doorgaand succes.

Exclusief gezelschap

Zelfs wanneer u nog nooit van Harman Kardon gehoord heeft, is het zeer waarschijnlijk dat u er al wel naar geluisterd heeft. Van zeer betaalbare audio tot high-end apparatuur, home entertainment en autoradio, is het merk Harman Kardon synoniem met geweldig geluid. Een groot deel van dit succes zijn wereldwijd gerenommeerde partners, zoals Toshiba, Apple , maar ook bijvoorbeeld Harley Davidson. Ook de partners in de automobielindustrie spreken voor zich: BMW, Mini, Mercedes-Benz, land Rover – om er enkelen te noemen. Zoekt u het beste, dan vindt u Harman Kardon. Serieuze spelers zoeken serieuze partners!

Het verborgen ingrediënt

Harman Kardon brengt u perfect klinkende muziek waar dat ook maar mogelijk is. Nu, met de komst van de MaestroKitchen 100 kunt u uw inspiratie muzikaal ondersteunen in één van de belangrijkste plaatsen in het huis: de keuken! Waar komt echter de geweldige sound vandaan? Dat zullen uw gasten zich ongetwijfeld gaan afvragen, daar het mogelijk is de speakers van de MaestroKitchen onzichtbaar in uw keuken weg te werken, net zoals alle kabels en snoeren die er naartoe gaan. Heeft u die mogelijkheid niet: geen probleem. Het systeem is tevens leverbaar met elegante satelliet speakers die in geen enkele keuken misstaan!

Passie voor muziek en wetenschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Deze passie is niet alleen hoorbaar in kristalhelder geluid, maar ook zichtbaar. Design speelt namelijk een even zo grote rol. Het MaestroKitchen systeem is daarom bekroond met een "red dot award: product design 2011".

Social Sound Systeem

De keuken is de centrale plek in huis geworden waar sfeer en quality time centraal staan. Muziek speelt hier een belangrijke rol in, waarbij het MaestroKitchen Sound Systeem u een geheel nieuwe ervaring biedt bij het koken en socializen met uw vrienden.

Het Harman Kardon MaestroKitchen muzieksysteem is door geheel Nederland te koop in diverse keukenspeciaalzaken en al verkrijgbaar vanaf € 1.299,--.

Voor meer informatie en dealers kijk op www.harmankardon.com/maestrokitchen.

De MaestroKitchen is teven in de Social Media te vinden:

www.twitter.com/maestrokitchen www.facebook.com/maestrokitchen

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht verburgaudio.com

MaestroKitchen

De nieuwe geluidssensatie voor in je keuken. De Harman Kardon MaestroKitchen(TM): Voor IEDERE bestaande of nieuwe keuken!

De beste geluidsperformance is nu bijna onzichtbaar. Een Hi-Fi Stereo geluid, terwijl het enige zichtbare element een smaakvol ontworpen en volledig geïntegreerd glazen display met fullcolour scherm is.

Geen luidsprekers, geen kabels; alleen een unieke geluidservaring om maximaal te genieten van muziek in je keuken tijdens het koken, of simpelweg tijdens het samenzijn met familie en vrienden. De externe Bluetooth adapter laat je daarnaast van je muziek genieten door via je smartphone of tablet muziek naar je MaestroKitchen te streamen.

MaestroKitchen 100

Nu, met de komst van de MaestroKitchen 100 kun je inspiratie muzikaal ondersteunen in één van de belangrijkste plaatsen in het huis: de keuken! Waar komt echter de geweldige sound vandaan? Dat zullen je je gasten zich ongetwijfeld gaan afvragen, daar het mogelijk is de speakers van de MaestroKitchen onzichtbaar in jouw keuken weg te werken, net zoals alle kabels en snoeren die er naartoe gaan. Heeft u die mogelijkheid niet: geen probleem. Het systeem is tevens leverbaar met elegante satelliet speakers die in geen enkele keuken misstaan! Passie voor muziek en wetenschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Deze passie is niet alleen hoorbaar in kristalhelder geluid, maar ook zichtbaar. Design speelt namelijk een even zo grote rol. Het MaestroKitchen systeem is daarom bekroond met een “red dot award: product design 2011”.

Social Sound Systeem
De keuken is de centrale plek in huis geworden waar sfeer en quality time centraal staan. Muziek speelt hier een belangrijke rol in, waarbij het MaestroKitchen Sound Systeem je een geheel nieuwe ervaring biedt bij het koken en socializen met je vrienden.

Het Harman Kardon MaestroKitchen muzieksysteem is door geheel Nederland te koop in diverse keukenspeciaalzaken en al verkrijgbaar vanaf € 1.299,-.

Meer lezen over
'MaestroKitchen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.