Contura: houtkachels op maat

Contura brengt het heetste nieuws deze winter: een scala aan nieuwe houtkachels die je zelf naar geheel eigen wens kunt samenstellen.

De kubusvormige 300 serie biedt een groot aantal variaties en de populaire 600 serie wordt omgedoopt tot de volledig vernieuwde 600 Style serie.

Eindeloos variëren met de Contura 300 serie

Een opvallend kenmerk van de nieuwe Contura 300 serie is toch wel de brede verbrandingskamer. Hier kun je houtblokken in branden van maar liefst 50 cm. De brede voorruit zorgt voor een optimaal zicht op het vlammenspel in je nieuwe houtkachel. En wat een keuze! Zal het een zwarte of witte surround zijn? Zandsteen of speksteen? Een glazen of gietijzeren deur? De nieuwe Contura 300 serie is een houtbrander die wordt wat je wilt, met een focus op ontwerp en prestatie van binnenuit. De ombouw is verkrijgbaar in natuurlijke kunststeen of zandsteen, die een exclusief gevoel creëert en ook de warmte opslaat en de temperatuur langer houdt.

Nieuw design, groter vermogen met de Contura 600 Style serie

De Contura 600 Style serie is voorzien van een nieuw design, nieuwe functies en een groter vermogen. Een automatische start- en boostfunctie en een stille aslade zijn vernieuwingen die je zeker zult waarderen. Dat geldt trouwens ook voor de innovatief vormgegeven verbrandingskamer voor een nog groter vermogen. Of eenvoudiger gezegd: je krijgt meer warmte uit het hout. Bovendien kun je kiezen uit drie verschillende formaten, drie kleuren en omlijstingen van artstone of speksteen. Met prachtige en praktische accessoires stem je de Contura 600 Style helemaal af op je wensen.