Ontdek het nieuwe vuur met Virtuo-Flame® techniek!

Een nieuwe ontwikkeling waar ze bij DRU erg trots op zijn is de nieuwe elektrische haard met unieke Virtuo-Flame® techniek!

Unieke Virtuo-Flame® techniek

Innoveren en streven naar perfectie, bij DRU werken wij hier continue aan. Hierdoor blijven wij veranderen en lopen wij voorop in de nieuwste technologieën. Een nieuwe ontwikkeling waar wij erg trots op zijn is de nieuwe elektrische haard met unieke Virtuo-Flame® techniek!

De DRU Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte met een geavanceerde 3D-technologie, dit maakt het mogelijk om vanuit alle hoeken van je kamer te genieten van een sfeervolle haard. Ben jij klaar voor de toekomst? Ontdek waarom de DRU Virtuo dé haard is voor jou!

Een beter milieu begint bij onszelf

Een betere wereld creëren voor de volgende generatie is iets waar we allemaal mee bezig zijn. De DRU Virtuo helpt hierbij! Deze haard is 100% elektrisch en vraagt niet langer om fossiele brandstoffen, maar biedt wel exact wat je in vuur zoekt. Een prachtig vlammenspel, het geluid van knisperend hout en heerlijke warmte. De natuurechte houtblokken zijn een prachtige toevoeging en geven je het gevoel dat je voor een echte gas- of houthaard zit. Daarnaast kan je alles eenvoudig zelf instellen met de afstandsbediening. Op een mooie zomeravond kun je dus ook heerlijk genieten met het gezin van vuur zonder warmte!

Kies een vlambeeld die bij jou past

Met de unieke Virtuo-Flame® techniek is het vuur niet van echt te onderscheiden. Er is een ruime keuze uit verschillende vlambeelden, kies de vlammen die jij mooi vindt.

Kies je eigen design en afwerking

Wanneer je nadenkt over het plaatsen van een haard kijk je vaak naar de mogelijkheden in je huis. Of je een rookkanaal of afvoer hebt of kunt plaatsen is vaak een belangrijk element. Wanneer je in een appartement woont worden hierdoor ook je mogelijkheden beperkt. De elektrische haard is eenvoudig te plaatsen, het enige wat je nodig hebt is een stroomvoorziening! Vaak wordt het mooi gevonden om een ombouw te maken om de haard, met de DRU Virtuo zijn er veel mogelijkheden! Daarnaast is de haard onderhoudsvriendelijk.

Welke haard kies jij?

Geen huis en wens is hetzelfde. Daarom is de DRU Virtuo er in drie versies: een fronthaard, 2-zijdige haard en een 3-zijdige haard.

Welke haard kies jij?

Profielfoto van DRU
DRU
Ratio 8, 6921 RW Duiven
maandag
09:30 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten