Partner

SelektHuis Bouw BV

SelektHuis is één van de sterkst groeiende werkmaatschappijen met ca. 200 medewerkers. Jaarlijks worden er ca. 250 vrijstaande woningen gerealiseerd volgens een door henzelf ontwikkeld traditioneel bouwsysteem. De bouw wordt gecoördineerd en uitgevoerd vanuit een vijftal vestigingen, te weten Rijssen (hoofdkantoor), Amersfoort, Sneek, Moordrecht en Tholen.

algemene informatie

Bedrijfsprofiel SelektHuis

Jaarlijks worden er door SelektHuis ca. 250 luxe vrijstaande woningen gerealiseerd volgens een door henzelf ontwikkeld traditioneel bouwsysteem.SelektHuis is één van de sterkst groeiende werkmaatschappijen met ca. 200 medewerkers. Jaarlijks worden er ca. 250 vrijstaande woningen gerealiseerd volgens een door henzelf ontwikkeld traditioneel bouwsysteem. De bouw wordt gecoördineerd en uitgevoerd vanuit een vijftal vestigingen, te weten Rijssen (hoofdkantoor), Amersfoort, Sneek, Moordrecht en Tholen.

De klantvriendelijke benadering en technische kennis zorgen voor een hoge kwaliteit van de diensten in de advies-, ontwerp- en uitvoeringsfase.

Zij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het woningmodel (binnen het kader van de geldende voorschriften), esthetische vormgeving, prijsstelling, kleuren, keuze van materialen en het aanvragen van de bouwvergunning. Dit alles in eigen beheer met eigen personeel, zoals ook de bouw zelf.

Zij garanderen dan ook een waardevol eindproduct waarin u vele jaren met plezier zult wonen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.selekthuis.nl

artikelen

Breithorn in jaren 30 stijl

Wonen in een Breithorn van SelektHuis is wonen in een traditioneel gebouwde woning met de mogelijkhe...

Granada in moderne stijl

Wonen in een Granada van SelektHuis is wonen in een traditioneel gebouwde woning met de mogelijkheid...

Toon alle 5 artikelen
collecties
SelektHuis Bouw BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Kalandarstraat 51
7461 JL RIJSSEN

0548537555


RECENSIES
CONTACT
Kalandarstraat 51
7461 JL RIJSSEN

0548537555