Kubistische vrijstaande woning bouwen

Deze kubistische vrijstaande woning biedt veel woonruimte met een praktische indeling. En dat alles met een moderne en strakke look.

Zoek je een moderne strakke woning met een praktische indeling? Deze kubistische vrijstaande woning biedt veel woonruimte met een praktische indeling. Ontdek de details van deze moderne woning!

Indeling van de woning
Deze woning met plat dak is voorzien van twee woonlagen: een begane grond en een eerste verdieping. Door de ruime afmetingen van de woning, is er genoeg ruimte voor een mooie indeling.

De begane grond bestaat uit vier vertrekken. Een woonkamer aan de voorzijde van de woning en een keuken aan de achterzijde. Deze ruimtes worden gescheiden door twee schuifdeuren. Ideaal voor een gezinswoning! De gerealiseerde aanbouw met plat dak wordt gebruikt als bergingsruimte. In de hal van de woning is de vaste trap naar de eerste verdieping te vinden.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gecreëerd. Eén van deze slaapkamers heeft een open inloopkast. Ook is er een badkamer met open inloopdouche gecreëerd. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor een indeling met drie slaapkamers. Toch biedt deze woning ook genoeg ruimte voor vier slaapkamers. De indeling is gemakkelijk aan te passen naar jouw wensen, want bij SelektHuis zit je niet vast aan standaard indelingen.

Details en uitbreidingen
Door het toepassen van verschillende details hebben de bewoners hun ideale woning weten te creëren. Een geïsoleerde aanbouw met plat dak zorgt voor een extra bergingsruimte. Verder is er een extra kast en een open inloopdouche gecreëerd op de eerste verdieping.

Het exterieur van de woning is ook volledig naar wens gemaakt. De kleur van de gevelstenen typeert de woning. Dit geeft een jaren '30 uitstraling, maar wel met een moderne vormgeving vanwege de kubistische bouw. De gewijzigde indeling van de kozijnen zorgt voor een optimale lichtinval in de woning. Door het toepassen van extra zonnepanelen is de woning nog energiezuiniger geworden. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens voor de portemonnee!

Wil je weten wat deze vrijstaande woning kost? Vraag hier een gratis inspiratiecalculatie aan!