Eigentijdse vrijstaande woning

Vlakbij Apeldoorn hebben wij dit prachtige eigentijdse huis gebouwd. Deze woning is ideaal voor gezinnen en biedt genoeg ruimte en comfort

Indeling van de woning

Vanwege de aanbouw is een bijkeuken en een fijne open leefruimte mogelijk geworden. Naast een ruime woonkamer is er ook een werkkamer gerealiseerd die natuurlijk ook kan dienen als speelkamer voor kinderen.

Op de eerste verdieping hebben de opdrachtgevers ervoor gekozen om twee ruime slaapkamers te creëren. Daarnaast is er een ruime inloopkast gesitueerd in één van de slaapkamers. Naast de badkamer en het toilet is de overgebleven ruimte ingericht als wasruimte. Deze kan ook als slaapkamer worden ingericht, waardoor je drie slaapkamers op de verdieping kunt creëren.

Tot slot is er een vaste trap naar de tweede verdieping geplaatst. Dit is één grote ruimte met een extra dakraam. Deze ruimte kan op verschillende manier ingericht worden, zowel als opslagruimte of als slaapkamer.

Details en aanpassingen

Deze ideale woning heeft een eigen karakter en stijl gekregen. Het witte gevelsauswerk in combinatie met de zwarte accenten zoals kozijnen, voordeur en topgevel geeft de woning een moderne kleurstelling. Naast de moderne kleuren, krijgt de woning ook een landelijke touch door de houten roedeverdeling op de beglazing en de houten gevelbekleding. De luifel bij de voordeur en de sierlijst om de bakgoten geven de woning ook nog een vleugje van de klassieke bouwstijl mee.

Een woning met een mix van verschillende stijlen is een woning met een eigen karakter. Het metselwerk van de woning heeft dekkend wit gevelsauswerk gekregen met een luxe donkere trasraam. Voor het dak is gekozen voor keramische dakpannen en een overstek van 0,25 meter. Het regenwater wordt opgevangen door getimmerde omlopende bakgoten met sierlijst en zinken hemelwaterafvoeren. De woning is voorzien van een dakhelling van 55 graden, hierdoor is dat kap steiler dan normaal wat ervoor zorgt dat er extra ruimte wordt gecreëerd op de eerste en tweede verdieping van de woning.

Wil je weten wat deze woning kost? Vraag een gratis inspiratiecalculatie aan via onze website!