Een woning bouwen met prefab elementen

'Ik wil een prefab woning bouwen', we horen het vaak voorbijkomen in de huidige tijden. Wij combineren traditionele bouw met prefab elementen.

Een prefab huis bouwen met SelektHuis

Je bent op zoek naar een prefab woning, maar waarom? Is dat omdat je denkt dat dit de goedkoopste optie is? Of ben je overtuigd van deze manier van bouwen? Wil je graag je woning zo snel mogelijk gebouwd hebben? Of heb je er ooit van gehoord en weet je er eigenlijk nog niet enorm veel van? 

Bij SelektHuis bouwen we geen volledige prefab woningen. Natuurlijk zijn we ons wel bewust van de voordelen van prefab bouw en deze zetten we daarom ook zeker in. Wij bouwen jouw woning steen voor steen op de bouwplaats. Dit doen we in combinatie met een aantal prefab elementen. Het beste van beide werelden dus. We vertellen je er graag meer over. 

Traditionele bouw combineren met prefab elementen

De basis van onze woningen is dus traditionele bouw. Zo garanderen we een degelijke woning, waarbij er met kwalitatieve materialen gewerkt wordt. Een aantal elementen van onze woningen zijn geprefabriceerd. Alle kappen, topgevels en (eventuele) dakkapellen worden in onze eigen prefabhallen in Rijssen gemaakt. 

Door deze bouwmethode profiteren we van de volgende voordelen van prefab bouw: versnelde bouwtijd, betaalbare woningen, hoge isolatiewaarden, hoge bouwkwaliteit en minder afhankelijkheid van weersinvloeden. 

Het grote nadeel van een prefab huis is de kleine ontwerpvrijheid. Doordat wij traditionele bouw als basis hebben, heb je die vrijheid bij ons wel. Zoals eerder benoemd: ons bouwsysteem combineert het beste van beide werelden. 

Team Advies & Verkoop

Wil je meer weten over ons unieke bouwsysteem? Neem dan gerust contact op met Team Advies & Verkoop. Zij staan op werkdagen van 8.15 uur tot 17.00 uur voor je klaar:

Telefoon: 0548 - 537 555
E-mail: advies@selekthuis.nl