string(1) "b"
Profielfoto van SelektHuis Bouw BV

SelektHuis Bouw BV

Kalanderstraat 51, 7461 JL Rijssen

Over ons

SelektHuis is één van de sterkst groeiende werkmaatschappijen met ca. 300 medewerkers. Jaarlijks worden er ca. 300 vrijstaande woningen gerealiseerd volgens een door henzelf ontwikkeld traditioneel bouwsysteem. De bouw wordt gecoördineerd en uitgevoerd vanuit een zestal vestigingen, te weten Rijssen (hoofdkantoor), Amersfoort, Sneek, Moordrecht, Hedel en Tholen.

Bedrijfsprofiel SelektHuis

SelektHuis is één van de sterkst groeiende werkmaatschappijen met ca. 200 medewerkers. Jaarlijks worden er ca. 250 vrijstaande woningen gerealiseerd volgens een door henzelf ontwikkeld traditioneel bouwsysteem. De bouw wordt gecoördineerd en uitgevoerd vanuit een vijftal vestigingen, te weten Rijssen (hoofdkantoor), Amersfoort, Sneek, Moordrecht en Tholen.

De klantvriendelijke benadering en technische kennis zorgen voor een hoge kwaliteit van de diensten in de advies-, ontwerp- en uitvoeringsfase.

Zij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het woningmodel (binnen het kader van de geldende voorschriften), esthetische vormgeving, prijsstelling, kleuren, keuze van materialen en het aanvragen van de bouwvergunning. Dit alles in eigen beheer met eigen personeel, zoals ook de bouw zelf.

Zij garanderen dan ook een waardevol eindproduct waarin u vele jaren met plezier zult wonen.  

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.selekthuis.nl