Klassiek herenhuis

Met een inhoud van ruim 900 kubieke meter, een zee van ruimte, is dit herenhuis met recht de ideale gezinswoning te noemen.

Indeling van de woning

Dit royale herenhuis heeft een indeling met vier woonlagen. Namelijk een kelder, begane grond, eerste verdieping en zolder. De volledige hoofdbouw van de woning is voorzien van een kelder.

De begane grond van de woning is ruim opgezet. De woonkamer en keuken zijn samen in één grote ruimte. Je kijkt vanuit deze ruimte uit over de tuin van de woning. Daarnaast zijn er op de begane grond een werkkamer en een bijkeuken gerealiseerd. De aanbouw van de woning wordt gebruikt als bergingsruime/garage.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Daarnaast is er een apart toilet gecreëerd en een praktisch washok. De tweede verdieping bevat twee hobbyruimtes. Hiervan kun je natuurlijk ook twee slaapkamers maken.

Details & uitbreidingen

De opdrachtgevers van de woning hebben een aantal aanpassingen doorgevoerd om tot hun ideale woning te komen. Zo is er een bijkeuken, garage en serre geplaatst. Ook zijn er diverse kozijnaanpassingen doorgevoerd. De klassieke bouwstijl komt mooi naar voren door het luxe metselwerk en de sierlijsten.

Vier extra dakkapellen zorgen voor extra woonruimte op de zolder van de woning. Hierdoor biedt de zolder ook nog genoeg ruimte voor een vierde of vijfde slaapkamer.

Wil je weten wat deze woning kost? Vraag een gratis inspiratiecalculatie aan via onze website!