Zoek je een woning voor een smalle kavel?

Bekijk dan deze vrijstaande seniorenwoning. De woning is zo opgezet dat deze ideaal is voor een smalle kavel, zonder in te leveren op comfort en gemak. Lees hier meer!

Zoek je een eigentijdse woning die voorbereidt is op de toekomst? Dan is deze compacte vrijstaande woning ideaal voor jou. Deze woning heeft namelijk een slaap- en badkamer op de begane grond. Lees verder en ontdek de details!

Indeling van de woning

Deze vrijstaande woning is ideaal voor een smalle kavel. De woning heeft een breedte van 7,00 meter en is daardoor compact. Maar dat heeft deze opdrachtgevers er niet van weerhouden om hun ideale indeling te realiseren.

De begane grond heeft een grote woonkeuken aan de achterzijde. Dankzij de grote tuindeuren en de aangebouwde erker komt er genoeg daglicht binnen. Aan de voorzijde van de woning is op de begane grond een slaap- en badkamer gerealiseerd. Hierdoor is de woning levensloopbestendig en daarmee voorbereidt op latere levensfases. In de geïsoleerde aanbouw zijn nog een praktische bijkeuken en een handige berging gerealiseerd.

Deze woning is levensloopbestendig ingedeeld, maar dat betekent niet dat het niet als gezinswoning kan fungeren. Op de eerste verdieping zijn namelijk nog eens drie slaapkamers gerealiseerd. Ook is er een badkamer gesitueerd op de eerste verdieping. De aangepaste dakhelling van 55 graden heeft gezorgd voor meer ruimte op de eerste verdieping. Bij een grote dakhelling komt de top van de woning hoger te liggen en wordt er daardoor meer ruimte gecreëerd.

De tweede verdieping is te bereiken met een vlizotrap en kan goed gebruikt worden als bergingsruimte.

Details en uitbreidingen

De opdrachtgevers hebben niet alleen een indeling op maat, maar ook een uitstraling die precies is afgestemd op hun wensen. Deze vrijstaande woning heeft een uniek karakter gekregen en dat is mede te danken aan de mix van verschillende materialen. De gevels zijn deels bekleedt met onderhoudsarme gevelbekleding. Niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi. De donkere planken zorgen voor een stoere uitstraling. In combinatie met roodbruine gevelstenen ontstaat er een prachtig plaatje.

De woning is uitgebreid door het toepassen van een rechthoekige erker en een geïsoleerde aangebouwde berging.

Wil je weten wat deze woning kost? Vraag hier een gratis inspiratiecalculatie aan!