Schuurwoning met ruime veranda

Een schuurwoning met een unieke twist. Dankzij de aangebouwde veranda heeft deze ruime schuurwoning net wat extra's.

Indeling van de woning

De begane grond van de woning heeft een ruime en open indeling. Er is één grote woonkeuken waarbij de trap naar de verdieping midden in deze ruimte gesitueerd is. Eén trap in het hart van de woning is een typisch kenmerk van een schuurwoning. Naast deze grote ruimte zijn er ook twee kleinere ruimtes op de begane grond; een kantoor en een werkruimte waar ook de technische systemen geplaatst zijn.

Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers gecreëerd. Eén van de slaapkamers heeft een open inloopkast. Daarnaast is er een royale badkamer gesitueerd op deze verdieping.

Vanwege de typerende dakhelling (45 graden) van deze schuurwoning, kan de tweede verdieping alleen als bergingsruimte gebruikt worden. Deze kan bereikt worden met een vlizotrap.

Stijl van de woning

Deze schuurwoning heeft een typerende bouwstijl meegekregen. De opdrachtgevers hebben gekozen voor sobere kleuren en natuurlijk materialen. De aanpassing van de dakhelling naar 45 graden zorgt voor een flauwe kap. Grote glaspartijen, in dit geval onder de aangebouwde veranda, zijn ook kenmerkend voor een schuurwoning. De woning is deels voorzien van zwarte houten gevelbekleding. Ook dit draagt bij aan de sobere schuurwoning look.

Aanpassingen aan de woning

Deze schuurwoning is gebouwd vanuit het inspiratiemodel Monte Viso. Deze ruim opgezette laagbouw woning vormt een ideaal uitgangspunt voor een royale gezinswoning. De opdrachtgevers hebben vanuit deze basis de woning volledig naar eigen wens laten ontwerpen. Op deze manier is hun ideale vrijstaande woning ontstaan. De volgende meer- en minderwerk opties zijn onder andere doorgevoerd:

  • Woning versmallen met 0,60 meter
  • Woning verlengen met 1,20 meter
  • Aangebouwde veranda
  • Onderhoudsarme gevelbekleding
  • Verschillende kozijnaanpassingen
  • Dakhelling van 45 graden
  • Keramische dakpannen
  • Twee extra dakvensters
  • Inloopkast op de verdieping

Wil jij weten wat deze aanpassingen doen met de plattegronden van de woning? En ben je benieuwd naar de kosten van deze schuurwoning? Vraag dan de gratis inspiratiecalculatie aan en ontvang binnen enkele minuten een handig overzicht in je mailbox!