string(1) "b"
Profielfoto van Vloerdeluxe

Vloerdeluxe

Parkweg 169, 7545 MV Enschede

Over ons

Bij Vloerdeluxe is het uitzoeken van een vloer een reis door vloerenland.

VLOERDELUXE

De kunst van het luisteren

De juiste vloer op de juiste plaats, ook bij vloerverwarming.


Vloerdeluxe is een grootleverancier in vloeren. Joop en Richard zijn er trots op dat zij telkens weer in staat zijn om die vloer te vinden die binnen je budget past en helemaal aansluit bij je wensen zonder concessies te doen in kwaliteit. 

Door jarenlange ervaring is er volgens Richard een zeer uitgebreid en uitgebalanceerd totaal assortiment in vloeren beschikbaar en hebben wij je gewenste vloer zeker in huis. Zoek jij die sfeervolle houten vloer,pvc vloer,tegel vloer ,betonlook vloer of laminaatvloer dan zal Vloerdeluxe je verbazen over de vele vloermogelijkheden. Vloerdeluxe heeft haar vloeren collectie zo samengesteld dat de totale lijn geschikt is voor installatie op vloerverwarming. 

Een vloer installeren die past bij je karakter en dit ook uitstraalt in je woning is voor Vloerenstudio Vloerdeluxe het ultieme doel. 

Aan de totale afwerking van onze vloeren zie je dat de vloer vol passie door onze vakmensen geinstalleerd is en dat de zeer sterke afwerking volgens Joop zorgt voor optimaal woongenot bij minimaal onderhoud.
Jij voelt de kwaliteit onder je (warme) voeten en geniet opimaal door die geweldig werkende vloerverwarming onder je mooie nieuwe vloer.

Vloerdeluxe komt met haar eigen verkoop teams graag imet samples voorbij om je in je eigen woonomgeving te informeren over de vele vloermogelijkheden. Door de persoonlijke benadering in je eigen woonogeving vinden wij altijd die vloer die voldoet aan je specifieke woonsituatie. 

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze sfeervolle vloerenstudio.
Joop en Richard zijn in hun Vloerenstudio aanwezig en staan met een heerlijke kop koffie klaar voor een gezamenlijke en spannende reis door vloerenland. 


Voor meer informatie en inspiratie  bezoek ook eens onze website: www.vloerdeluxe.nl