string(1) "b"
Profielfoto van Van Manen en Visser Open Haarden B.V.

Van Manen en Visser Open Haarden B.V.

Lorentzstraat 8 A, 3846 AW Harderwijk
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Van Manen & Visser brengt warmte in uw woning.

Van Manen & Visser openhaarden is al meer dan 15 jaar gevestigd aan de Lorentzstraat 8a te Harderwijk en heeft ruim 30 jaar ervaring in de haardenbrache. Vanuit deze centraal gelegen locatie zijn wij werkzaam in geheel Nederland. Zo zijn wij gespecialiseerd in het installeren van rookkanalen, schouwen en hout- gashaarden.
Ook kunt u bij ons terecht voor alle accessoires die benodigd zijn rondom het stoken van haarden en het leveren en leggen van parketvloeren.

Waar wij voor staan, is voor u de ultieme sfeer in huis creëren, in samenspraak met u maken wij voor u een geheel eigentijds ontwerp. Die wij voor u vertalen naar een foto-realistisch 3D-ontwerp. Hierdoor kunt u zien hoe de haard als passend geheel in uw woonruimte wordt ingepast.

Merken die wij o.a. verkopen
Altech - Barbas - Bellfires - Contura - Dik Geurts - Dovre - Dru - Element4 - Faber - Gazco - Hwam - JAcobus - Jøtul - Kalfire - Morsø - SAEY - Skantherm - Spartherm - Stûv - Varde Ovne - Wanders - Wiking.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl.  


Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: https://www.vanmanenvisser.nl. Wij heten u graag welkom in onze sfeervolle showroom en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Aangesloten bij