Profielfoto van Tele Tapijt / Slaapplaneet

Tele Tapijt / Slaapplaneet

Dorpsstraat 25a 3451 BJ  VLEUTEN

Over ons

Sinds 1993 is Teletapijt een bekend gezicht in Vleuten en omstreken. Het is belangrijk voor Teletapijt dat jij je 'thuis' voelt in hun winkel, waar ze jou graag voorzien van de nieuwste trends en deskundig advies op maat. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je je wilt oriënteren. Kijk rond in de uitgebreide stalencollecties van Teletapijt en ontdek de woontrends en de veelzijdigheid van hun aanbod.

Slaapplaneet

De naam zegt het al, Slaapplaneet. Naast de gehele stoffering van jouw woning is Teletapijt ook gespecialiseerd in de slaapbranche. De nachtrust is voor de mens uitermate belangrijk dat 'goed' slapen van belang is om de volgende dag goed door te komen. Bij rug, nek en/of schouderklachten is het ook zeker belangrijk om niet te hard of juist te zacht te liggen. Laat je informeren door één van de specialisten en zij zullen je het uitgebreide aanbod aan box-spring, ledikanten en matrassen laten zien.

Tevens biedt Teletapijt je de mogelijkheid om advies aan huis te krijgen. Twijfel je over jouw keuze, aarzel dan niet en bel Teletapijt vrijblijvend op voor een afspraak. De interieurstylist zal je de mogelijkheden laten zien en je helpen om jouw huis weer naar wens te maken.

Artikelen

meest recent

Duo rolgordijn

Duo- rolgordijnen is een eigentijds product dat steeds meer zijn opmars maakt bij de consument. Het is dé trend van 2013. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse soorten kleuren en designs.Het duo rolgordijn heeft afwisseled transparante en dichte strepen die over  elkaar kunnen bewegen. Hierdoor kan het licht optimaal reguleren. Door de stoflagen tne opzichte van elkaar te bewegen creëer je precies de lichtval en sfeer die je zoekt.De duo rolgordijn is ook een ideale oplossing als zonwering, om sfeer te creëren, of juist voor privacy doeleinden.

Tele Tapijt / Slaapplaneet

PVC vloer

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer, overweeg dan zeker eens de aankoop van een PVC vloer. Je zult er van versteld staan wat deze vloer allemaal te bieden heeft. PVC is een innoverend product dat het hart van de woningbranche en wellicht jou verovert. PVC vloeren zijn hip, trendy en winnen dan ook steeds meer en meer terrein op traditionele laminaat-. parket- en zelfs vinylvloeren. De PVC vloer blinkt uit in een ongekende duurzaamheid en een hoge slijtageweerstand. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan kleuren, patronen, tegels en 3D vloeren. Een PVC vloer is geluiddempend en is geschikt voor vloerverwarming, zodat het heerlijk warm aan jouw voeten voelt.

Tele Tapijt / Slaapplaneet
Bekijk alle 3 artikelen