Partner

Tele Tapijt / Slaapplaneet

Sinds 1993 is Teletapijt een bekend gezicht in Vleuten en omstreken. Het is belangrijk voor Teletapijt dat jij je 'thuis' voelt in hun winkel, waar ze jou graag voorzien van de nieuwste trends en deskundig advies op maat. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je je wilt oriënteren. Kijk rond in de uitgebreide stalencollecties van Teletapijt en ontdek de woontrends en de veelzijdigheid van hun aanbod.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Slaapplaneet

De naam zegt het al, Slaapplaneet. Naast de gehele stoffering van jouw woning is Teletapijt ook gespecialiseerd in de slaapbranche. De nachtrust is voor de mens uitermate belangrijk dat 'goed' slapen van belang is om de volgende dag goed door te komen. Bij rug, nek en/of schouderklachten is het ook zeker belangrijk om niet te hard of juist te zacht te liggen. Laat je informeren door één van de specialisten en zij zullen je het uitgebreide aanbod aan box-spring, ledikanten en matrassen laten zien.

Tevens biedt Teletapijt je de mogelijkheid om advies aan huis te krijgen. Twijfel je over jouw keuze, aarzel dan niet en bel Teletapijt vrijblijvend op voor een afspraak. De interieurstylist zal je de mogelijkheden laten zien en je helpen om jouw huis weer naar wens te maken.

artikelen

Boxspring

De nachtrust is bepalend voor jouw dag. Daarom is het ontzettend belangrijk voor lichaam en geest...

Duo rolgordijn

Duo- rolgordijnen is een eigentijds product dat steeds meer zijn opmars maakt bij de consument. H...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Tele Tapijt / Slaapplaneet heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Dorpsstraat 25a
3451 BJ VLEUTEN

0306773211


RECENSIES
CONTACT
Dorpsstraat 25a
3451 BJ VLEUTEN

0306773211