Tele Tapijt / Slaapplaneet

Partner

Sinds 1993 is Teletapijt een bekend gezicht in Vleuten en omstreken. Het is belangrijk voor Teletapijt dat jij je 'thuis' voelt in hun winkel, waar ze jou graag voorzien van de nieuwste trends en deskundig advies op maat. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je je wilt oriënteren. Kijk rond in de uitgebreide stalencollecties van Teletapijt en ontdek de woontrends en de veelzijdigheid van hun aanbod.

Slaapplaneet

De naam zegt het al, Slaapplaneet. Naast de gehele stoffering van jouw woning is Teletapijt ook gespecialiseerd in de slaapbranche. De nachtrust is voor de mens uitermate belangrijk dat 'goed' slapen van belang is om de volgende dag goed door te komen. Bij rug, nek en/of schouderklachten is het ook zeker belangrijk om niet te hard of juist te zacht te liggen. Laat je informeren door één van de specialisten en zij zullen je het uitgebreide aanbod aan box-spring, ledikanten en matrassen laten zien.

Tevens biedt Teletapijt je de mogelijkheid om advies aan huis te krijgen. Twijfel je over jouw keuze, aarzel dan niet en bel Teletapijt vrijblijvend op voor een afspraak. De interieurstylist zal je de mogelijkheden laten zien en je helpen om jouw huis weer naar wens te maken.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Dorpsstraat 25a
3451 BJ VLEUTEN
0306773211
info@teletapijt.nl
www.teletapijt.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Dorpsstraat 25a
3451 BJ VLEUTEN
0306773211
info@teletapijt.nl
www.teletapijt.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media