Profielfoto van G.B. van Echtelt & Zn

G.B. van Echtelt & Zn

Smalleweg 25, 3981 EE Bunnik

Over ons

Al drie generaties lang specialist in verkoop en installatie houtkachels en (gas)haarden

In Bunnik, vlak naast de provinciale weg, treft u de firma G. B. van Echtelt & Zoon. Ons familiebedrijf startte in 1934 en vond al snel zijn specialiteit in allerlei smederijwerkzaamheden en de verkoop en installatie van houtkachels en haarden. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en zorgt de combinatie van een gevarieerd productaanbod, de jarenlange ervaring op gebied van advies en installatie en de passie voor het vak, voor een unieke en sterke combinatie.

Sinds 1934 is ons bedrijf gespecialiseerd op het gebied van open haarden, houtkachels en gashaarden. Van advies bij uw aankoop tot deskundige installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Als erkend gasfitter kunt u vertrouwen op veiligheid en kwaliteit.

Diversiteit aan houtkachels en gashaarden

Op het gebied van haarden en houtkachels is er de laatste jaren veel veranderd. Naast een bron van warmte is men steeds meer gaan kijken naar design en vormgeving. Met een goede variatie van gerenommeerde merken bieden wij voor elke smaak wat wils; of het nu gaat om klassiek of design. Voor een overzicht van onze haarden, houtkachels en gaskachels nodigen wij u graag uit in onze showroom.

Kwaliteit en garantie

?Bij de aanschaf van een gaskachel, openhaard, gashaard of houtkachel is het van belang dat u kiest van een kwalitatief goed product. U heeft immers met ofwel vuur of gas te maken en hierbij geldt voor de firma van Echtelt en Zoon slechts één regel: kwaliteit en garantie behoren toe aan een goed en gedegen product. Alle gaskachels, openhaarden, houtkachels en gashaarden die wij leveren voldoen daarom aan de strengste kwaliteitseisen. Tevens zijn wij erkend gasfitter en volgen al onze monteurs regelmatig trainingen, zodat wij op de hoogte zijn van de nieuwste eisen en ontwikkelingen. De plaatsing van uw gaskachel, openhaard, houtkachel of gashaard is bij ons daarom in goede handen.

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Attika - Contura - Dimplex - DRU - Element4 - Faber - Ild - JAcobus - Jøtul - Kalfire - Leenders Haardkachels - Morsø - Nordpeis - Oxford Haarden - RENY - Scan - Stovax & Gazco - Trimline Fires - 
Bekijk de artikelen van deze 18 merken