Villeroy & Boch

Partner

Douchetoilet ViClean-L

De ViClean-L van Villeroy & Boch is een douchetoilet; een combinatie van closet en bidet.

De moderne badkamer verandert steeds meer in een wellness-oase. Tot nu toe was het closet uitgezonderd, maar de ViClean-L van Villeroy & Boch gaat hier verandering in brengen. De ViClean-L is een douchetoilet, dit is een slimme combinatie van closet en bidet. De Viclean-L biedt je een dagelijkse wellness ervaring en optimale hygiëne. Het bidet geïntegreerd in je toilet garandeert deze hygiëne.

Douchetoilet ViClean-L van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch brengt met haar ViClean-L een douche-toilet met aantrekkelijk design. Aan de binnenzijde van het toilet tref je een knap staaltje van de modernste technologie. Zo beschikt de ViClean-L over een warmwaterstraal die na een bezoek aan het toilet de intieme delen op zachte wijze reinigt. Dankzij de uitschuifbare sproeier wordt de huid gericht schoongemaakt.

Je comfort wordt onder andere gewaarborgd door een verwarmde zitting, nachtverlichting, individueel in te stellen temperatuur, een afstandsbediening met maximaal 3 individuele gebruikersinstellingen.

Dankzij de automatische zelfreiniging van de douchesproeier, de antibactierele coating en de volledig geglazuurde closetpot zonder spoelrand ben je verzekerd van hygiëne.
Villeroy & Boch introduceert dit douchetoilet wat later dan de concurrenten, maar komt hierdoor met het meest geavanceerde model met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wat ViClean-L zo bijzonder maakt

Design:
ViClean-L laat zich met zijn verborgen aansluitingen harmonisch inpassen in de badkamer. De technische functies zijn aangepast aan het design zonder comfort, hygiëne of efficiëntie te hoeven missen.

Duurzaamheid:
ViClean-L beschermt het drinkwater actief door de volgens EN 1717 geïntegreerde terugstroombeveiliging. Daardoor bespaart u een aparte veiligheidsvoorziening en dus extra kosten.
Warmwaterbereiding d.m.v. energie-efficiënte geiser, die slechts de hoeveelheid water verwarmt die ook wordt gebruikt
In z‘n geheel een aanzienlijk geringer stroom- en waterverbruik in vergelijking met gewone douchetoiletten – dat bespaart geld en beschermt

Comfort:
ViClean-L wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en beschikt over talrijke intelligente functies als de panoramadouchestraal voor optimale reiniging met wellness-karakter.

Meer informatie over Villeroy & Boch's douchetoilet

- website
- video
- brochure
- bij je dichtstbijzijnde Villeroy & Boch Selected Dealer.

MEER VAN DIT BEDRIJF

ViSound: muziek in bad

Genieten van muziek in bad met ViSound van Villeroy & Boch: een innova...

DirectFlush

Ultieme hygiëne met DirectFlush van Villeroy & Boch.

Whirlpool 2.0

Creëer je eigen wellness-momenten met deze hoogwaardige whirlpools va...