Badmeubel

25% korting op wastafelkraan bij aankoop meubel!

De badkamer is misschien wel dé plek in huis waar passende meubelen het allerbelangrijkst zijn. Het eisenpakket is uitgebreid: ze moeten voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn én kwaliteit uitstralen.

Bij je Baden+ specialist vind je een ruim assortiment fraaie badkamermeubelen en kasten voor zowel de kleine als de grotere badkamer.

Collectie

De uitgebreide collectie omvat kasten, wastafels, designspiegels, spiegelkasten en verlichting. En Baden+ werkt naast hun huismerk met A-merken, denk aan Bruynzeel, Primabad, Giquadro, Sphinx en Keramag. 

Stuk voor stuk merken van hoogstaande kwaliteit, zodat je er lang van kunt genieten. 

Nu bij aankoop van een badkamermeubel 25% korting op een bijpassende wastafelkraan (vraag naar de actievoorwaarden in de winkel).

Klik voor meer informatie.

Baden+ sanitairspecialisten

Baden+ heeft verdeeld over Nederland een aantal top sanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die je kunnen inspireren op badkamergebied.

In iedere showroom staan vele badkameropstellingen zodat je je direct een voorstelling kunt maken hoe dit in jouw huis past.

Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen.

Graag gaat Baden+ aan de slag als jouw persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

Zoek een Baden+ sanitairspecialist bij jou in de buurt of bekijk de lijst met winkels.

Meer van Badenplus Bekijk alle