JBL Bluetooth Speaker

De JBL Charge 4 Bluetooth Speaker ondersteunt tot 20 jaar afspeeltijd en is waterbestendig. De luidspreker is voorzien van een handige USB-oplaadpoort voor het snel opladen van je apparaten, zoals je smartphone, zodat je nooit meer zonder stroom komt te zitten. Lees meer voor een uitgebreide review over dit product.

Getest door:
Jos

Even voorstellen...

Ik ben Jos en een echte muziekliefhebber. Ik heb al verschillende bluetoothspeakers geprobeerd en was dan ook erg enthousiast om deze JBL4 speaker te proberen.

De verpakking

De JBL Charge4 speaker heeft een mooie en goede verpakking. Deze is zeker ook geschikt om de speaker terug in op te bergen en in mee te nemen. Meteen bij het uitpakken valt vervolgens op hoe zwaar de speaker is. Hij voelt daarmee echt degelijk aan. Daarnaast ziet hij er fraai uit.

Eerste indruk

De Quick Start Guide die in de verpakking wordt meegeleverd is erg summier; dit is meer een fraaie folder dan een “guide”. De speaker wordt opgeladen met een USB voedingskabel; deze is aanwezig in de doos. Helaas echter ontbreekt een stekker hiervoor. Ik heb de gebruiksduur na volledig laden niet getimed, maar bij redelijk frequent gebruik heb ik in twee weken in ieder geval niet extra hoeven opladen.

Het gebruik

Het verbinden van de speaker met een smartphone of tablet gaat via bluetooth gemakkelijk en snel. Het lukte echter niet om twee apparaten tegelijk aan de speaker te koppelen: als je met het tweede apparaat (terwijl het eerste nog gekoppeld is) de speaker wil gebruiken valt deze voortdurend uit.

Conclusie

Het belangrijkste: de JBL Charge 4 speaker geeft een helder en krachtig geluid, zelfs in een woonkamer. Ook de bass tonen klinken vol en krachtig. Het is fijn dat naast muzikale stukken ook spraak en zang goed (verstaanbaar) tot hun recht komen.

.....
Reacties