Foto: Vi-Spring-bed-Majesty-Dressed

Vi-Spring: luxueus bed Majesty

Vi-Spring, de Britse fabrikant van luxe handgemaakte bedden, introduceert het meest luxe bed ontwerp uit de collectie: de Majesty.

Het bed heeft maar liefst drie lagen pocketveren, dat zorgt voor uitzonderlijke luxe en comfort.

De Majesty
De Majesty matras wordt met de hand gemaakt in de Vi-Spring fabriek in Devon. De matras is voorzien van drie lagen van de voor Vi-Spring karakteristieke pocketveren, die een uitstekend comfort bieden. De veren van de Majesty worden apart in katoenen calicopockets geplaatst. Deze worden in een uniek honingraatmotief geschikt, wat zorgt voor een gladde, gelijkmatige afwerking. Doordat de matras is voorzien van zes rijen volledig met de hand geborduurde zijstiksels, wordt het lichaam over het volledige oppervlak correct ondersteund.

Gevuld met natuurlijke materialen
De Majesty wordt met de hand gevuld met luxueuze natuurlijke materialen, zoals 'Platinum Certified' zuivere Britse schapenwol, exclusieve Real Shetland Wool, het fijnste Europese paardenhaar, zijde en kasjmier. Deze zachte, ademende en duurzame vezels zijn ideaal voor de vulling van matrassen: natuurlijke materialen regelen niet alleen de lichaamstemperatuur, ze drijven ook vocht van het lichaam af, waarna het verdampt in de lucht. Zo blijft de slaapomgeving schoon, fris en hygiënisch.

Vijf lagen pocketveren
De Majesty matras in combinatie met de ‘President’ boxspring. De boxspring biedt nog twee bijkomende lagen pocketveren. Deze werken samen met de pocketveren in de matras om de hele nacht lang hetzelfde comfort en dezelfde ondersteuning te bieden. De basis van de boxspring is tevens gevuld met dezelfde natuurlijke materialen als de matras.

Voor meer informatie of een overzicht van de Vi-Spring verkooppunten: www.vispring.nl.

Publicatiedatum: 20 mei 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties