Spring is in the air!

Voel je ook de lentekriebels? Geef zuurstof aan je slaapkamer...

Voel je het ook? De lente is in het land! Tijd om je slaapkamer dat lentegevoel te geven. Dit zijn enkele tips van Ergosleep:

Kleurkeuze

Krijgt je kamer een nieuw likje verf, of ga je voor een nieuwe set bedtextiel? Sommige kleuren hebben een positievere invloed op je slaap dan andere. Wij raden alvast blauw en groen aan. Blauwe tinten doen denken aan de hemel of water en zorgen voor een rustgevend gevoel. Groen wordt geassocieerd met de natuur en wekt vredevolle gevoelens op. Zijn deze kleuren helemaal niets voor jou? Dan kies je beter een kleur waar jij wél gelukkig van wordt, al probeer je beter om felle kleuren te vermijden.

Matras

Om de levensduur van je matras te verlengen, draai je ze het best ieder seizoen om. Zo worden de verschillende matraszones afwisselend beslapen en belast. De matrassen van Ergosleep hebben allemaal een seizoens-aanduiding. De Ergosleep-app, die iedere klant op zijn smartphone kan installeren, vertelt je trouwens ook wanneer het tijd is om je matras te keren. 

Check ergosleep.com voor nog meer tips, inspiratie en de dichtstbijzijnde Ergosleep-dealer in je buurt. Laat gratis je SLAAP-DNA bepalen in de Ergosleep-cocon en ontdek hoe slapen op maat van jouw lichaam écht voelt.