Ergosleep® boxspring BS3

Ergosleep® lanceert de nieuwe boxspring BS3: een boxspring met een op het SLAAP-DNA® afgestemde ondersteuning.

Ergosleep® heeft naast de BS4, het paradepaard van Ergosleep® binnen de boxspringwereld, 2 bijkomende boxsprings gelanceerd. Vertrekkende vanuit het SLAAP-DNA®, bieden beide boxsprings, BS3 en BS1, een op het SLAAP-DNA® afgestemde ondersteuning aan.

De BS1 is voorzien van een voorprofilering die hoofd, schouders, heupen en benen een eigen ondersteuning biedt. Deze gedifferentieerde ondersteuning van de lichaamszones is gedistilleerd uit vele tienduizenden SLAAP-DNA® metingen. Door deze voorinstelling biedt Ergosleep® met de BS1 op een heel aantrekkelijk prijsniveau een ondersteuning die echt rekening houdt met de typische kenmerken van onze (menselijke) lichaamsvorm.

De BS3 gaat nog een stap verder, bovenop de voorprofilering, is de rompzone (van schouders over lenden tot en met de heupen) voorzien van ingenieuze herinstelbare zones zodat een fine tuning van de ondersteuning op basis van het individuele SLAAP-DNA® mogelijk wordt.

Het nec plus ultra blijft vanzelfsprekend de BS4 die een totale en maximale afstemming op het individuele SLAAP-DNA® mogelijk maakt. Zo biedt de BS4 nog extra ruimte voor de schouders bij wie dit nodig heeft en wordt de ondersteuning van (boven)beenzone geperfectioneerd.

De instelzones van BS3 en BS4 worden discreet verborgen achter de gestoffeerde rand van de boxspring, maar zijn toch heel vlot bereikbaar door toepassing van bijzondere stofferings- en confectietechnieken.
De instelling van beide boxsprings gebeurt letterlijk in een handomdraai op basis van de persoonlijke SLAAP-DNA®-fiche van elke gebruiker.

Elk boxspringtype is zowel in een vlakke uitvoering als in een gemotoriseerde versie verkrijgbaar zodat de gebruiker niet enkel tijdens het slapen maar ook in zit- of ontspanningshouding verzekerd blijft van een gepersonaliseerde ergonomische ondersteuning.

www.ergosleep.be