Goed en gezond slapen, dat wil toch iedereen?

Ergosleep® draagt actief bij aan een gezonde levensstijl.

Gezond leven, gezond slapen

Slapen is, naast gezond eten en voldoende lichaamsbeweging, de derde en belangrijkste pijler voor een gezond en hopelijk lang leven! Sta er maar eens bij stil... je brengt makkelijk een derde van je leven door in je bed.

Hoe zorg je ervoor dat je goed slaapt en dat je batterijen iedere nacht weer optimaal heropladen voor alweer een nieuwe dag vol energie?

Dat is de kernvraag waardoor Ergosleep® 40 jaar geleden in België is ontstaan.

Immers, ieder lichaam is verschillend. Waarom zou je dan in hetzelfde bed slapen? Bij Ergosleep® wordt daarom de bedbodem in de hoogte ingesteld volgens de lichaamsvorm van de slaper, zodat de bodem en bijhorende matras perfect op het lichaam aansluiten. Om je lichaamsvorm te kennen, wordt die gemeten. Het resultaat van de meting heet "het SLAAP-DNA®" van de slaper.

Een bed in lijn met jouw SLAAP-DNA®

In de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep® kun je het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Laat Ergosleep® je gedurende 10 minuten meenemen op een boeiende ontdekkingstocht en voel dadelijk het verschil in ondersteuning tussen "een gewoon bed" en een Ergosleep® bed dat zich aanpast aan jouw lichaam.

Iedere Ergosleep®-verdeler heeft een Belevingsstudio in zijn showroom staan, waarin jij en je partner je gratis kunnen laten opmeten. 

Het is een echte eye-opener. De enige die je nodig hebt om daarna een goede en slimme keuze te kunnen maken. De keuze om te investeren in je fysieke & mentale gezondheid. 

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of ga gelijk langs bij één van onze verkooppunten. Uiteraard kun je ons ook volgen op de diverse social media kanalen.