Ergosleep® - Comfort Lift

De unieke dynamische ondersteuning van Ergosleep® - ook in de Comfort Lift

Tijdens de slaap oefenen de verschillende lichaamszones druk uit op het bed. Ter hoogte van de schouders en de heupen moet uw lichaam de nodige ruimte krijgen om de tegendruk te minimaliseren en ervoor te zorgen dat de ruggengraat recht blijft. Het hoofd, de lenden en de benen hebben daarentegen extra ondersteuning nodig. Ook tussen de schouder – en lendenzone worden er subtiele variaties geregistreerd en precies om al deze verschillen op te vangen, werkt de dynamische ondersteuning van Ergosleep® in 3 stappen.

1 Na meting in de Ergosleep® teststudio wordt uw basisprofiel – wat zijlig en ruglig gemeenschappelijk hebben – aan de hand van uw SLAAP-DNA® in de lattenbodem of boxspring ingebouwd. Dit basisprofiel evolueert met u mee en kan in de tijd steeds worden aangepast.

2 Afstemming op uw verschillende slaaphoudingen gebeurt automatisch door de flexibele draagelementen en buiglatten van de Ergosleep® lattenbodem of het gezoneerde verenpakket van de Ergosleep® boxspring. 

3 De bij uw SLAAP-DNA® passende matras zorgt voor de fijnafstemming. Ze werd speciaal ontwikkeld en van comfortzones voorzien om de ondersteuning van de bodem optimaal aan uw slapende lichaam door te geven.

Dankzij de Comfort Lift, een in hoogte verstelbare boxspring, kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen. De Comfort Lift is een hoogwaardig boxspring-bed voorzien van een aantal bijhorende functies. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening zet u uw bed simpel in een andere hoogte of houding. Een hogere stand zorgt bvb voor in – en uitstap op zithoogte.

De verstelbaarheid in hoogte biedt nog een voordeel: in de hoogste stand maakt de Comfort Lift het mogelijk dat u thuis, in uw eigen bed, eenvoudig verzorgd kunt worden als dat ooit nodig is. Ook is een uitgebreid zorgpakket beschikbaar met zorgondersteunende accessoires.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.ergosleep.com