Stijlvolle slaapkamer? Zo geklaard!

Een slaapkamer inrichten is altijd een hele uitdaging! Ergosleep® helpt je graag met de aankleding voor een sfeervolle slaapkamer én dat in een handomzwaai.

Stijlvol omkaderd

Ergosleep® breidt haar gamma bedomrandingen uit met de stijlvolle en tijdsloze Ravenswood bedomranding. Dankzij de bedomrandingen kan je je lattenbodem op een eenvoudige manier aankleden. Deze donkergrijze 4-zijdige omranding klikt rechtstreeks op de lattenbodem. In een mum van tijd is je bed omkaderd!

Moma: Finishing touch

De Ravenswood bedomranding kan met alle staande Ergsoleep® hoofdborden gecombineerd worden. Maar om de stijlvolle look die Ergosleep® beoogde te vervolledigen, werd een extra hoofdbord ontwikkeld: het Moma hoofdbord. Moma is beschikbaar in verschillende breedtes en is voorzien van twee geïntegreerde nachttafels in zwart metaal. De metalen nachttafels geven het geheel een moderne toets, wat versterkt wordt door de ingebouwde USB - poorten. Elke nachttafel beschikt over 2 USB - poorten zodat je voor en na het slapen nog even languit kan genieten in bed.

Benieuwd naar meer? Ontdek onze gevarieerde selectie hoofdborden en stel je eigen droombed samen.