Profielfoto van Dutch Dream Slaapcomfort
Dutch Dream Slaapcomfort
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Hoe kies je het juiste matras?

Het juiste matras kiezen kan een behoorlijke uitdaging zijn, maar met de juiste informatie en advies gaat dit zeker lukken.

Om te beginnen is het belangrijk om de tijd te nemen voor het kiezen van het juiste matras. Je brengt tenslotte gemiddeld één derde van ons leven in bed door. Wij vertellen je graag hoe je het juiste matras kiest.

Waar op letten bij het kopen van een nieuw matras?
Je lengte en gewicht zijn belangrijke factoren bij de matraskeuze. Maar eigenlijk bepaalt je lichaamsbouw en -houding welk matras het beste bij jou past. Want wanneer het gewicht hetzelfde is, kan je lichaamsbouw wel heel anders zijn. Hoe mooi het soms ook klinkt, helaas bestaat er geen one-size-fits-all matras. Ieder lichaam is anders en heeft hierdoor verschillende behoeften als het gaat om ondersteuning en comfort.

Wanneer je volledig recht ligt op een matras, is de ondersteuning juist. Wij hebben matrassen met een diversiteit in materiaal, hardheid en comfortzones. Het is aan ons de taak om jou het matras te adviseren met de juiste combinatie van die drie factoren.

Testen, testen, testen
Uiteraard is het belangrijk dat een matras lekker ligt. Maar om heel lang lekker te kunnen liggen, is het veel belangrijker dat je lichaam goed en in een rechte houding ligt. Onze adviseurs zijn erin gespecialiseerd om je het matras aan te raden waarbij je lichaam recht ligt. Wij zijn er dan ook van overtuigt dat het heel lastig is om online een perfect passend matras te vinden. Hier lees je waarom. In een fysieke winkel kan je matrassen uitproberen en kan je de verschillen van diverse materialen, stevigheden en comfortlagen voelen. Dit persoonlijke comfort kan je simpelweg online niet ervaren.

Deskundig advies op maat
In onze beddenwinkels staat persoonlijk advies centraal. Onze experts hebben de kennis en ervaring om jou te helpen bij het kiezen van het juiste matras. Ze gaan verder dan alleen het tonen van de beschikbare opties, ze stemmen hun advies namelijk ook af op je specifieke behoeften en voorkeuren.

Je ligt een derde van je leven in je bed en voor deze belangrijke keuze mag je best wat extra tijd nemen. De aanschaf van een nieuw bed of matras is een investering die een aanzienlijke invloed heeft op je nachtrust en dagelijkse energieniveau. Wij begrijpen dit als geen ander. We nodigen je van harte uit om een van onze winkels te bezoeken, waar we je persoonlijk zullen begeleiden bij het vinden van het slaapcomfort dat perfect aansluit bij jou en je behoeftes.

Bekijk hier alvast onze matrassen.