Profielfoto van Dutch Dream Slaapcomfort

Dutch Dream Slaapcomfort

Over ons

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Dutch Dream Slaapcomfort. Wij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Dutch Dream Slaapcomfort

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Dutch Dream Slaapcomfort. Wij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Naast bekende merken in onze collectie zoals Pullman, M-Line, Caresse , Dommelin en Beddinghouse om er maar een paar te noemen hebben wij ook onze eigen label Dutch Sleep. 

Dutch Sleep

Rechtstreeks vanuit de groene polders leveren wij maatwerk uit onze eigen fabriek. We hebben een grote collectie boxsprings, matrassen en toppers. Kortom een mooi handgemaakt Hollands produkt.

Dutch Dream Lease

Bij ons kunt u een Dutch Sleep boxspring geheel naar uw wensen samenstellen en leasen vanaf €29,95 per maand. Er wordt per order geproduceerd. Elk bed is uniek net zoals elk lichaam. U kunt bestellen op DUTCHDREAMLEASE.NL of langs komen in een van onze 3 filialen. Wij adviseren uw graag voor een goede nachtrust.

Delft
Woonboulevard Leeuw & Stein
Leeuwenstein 23 Delft

Hazerswoude
Rijneke Boulevard
Rijndijk 2D Hazerswoude

Ter Aar
Showroom
Geerweg 42A Ter Aar