Profielfoto van Ducky Dons

Ducky Dons

Website
Tolweg 43, 3851 SL Ermelo

Over ons

Ducky Dons maakt hoogwaardige én duurzame kussens en dekbedden die garant staan voor optimaal slaapcomfort!

Ducky Dons is een oer-Hollands bedrijf met twee moderne fabrieken in Ermelo. Hier worden alle dons en veren gewassen, gedroogd, gesorteerd en verwerkt tot kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit. Van hieruit vinden onze dekbedden en kussens hun weg naar vele tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast exporteren we dons en veren naar tal van Europese landen. De combinatie van moderne computertechnieken en jarenlang vakmanschap leidt elke keer weer tot een hoogwaardig en duurzaam product dat garant staat voor optimaal slaapcomfort!

Marktleider in dekbedden en kussens

Lang voordat het donzen dekbed populair werd in Nederland, verwerkte Ducky Dons al dons en veren voor de buitenlandse markt. Zodoende hebben wij inmiddels meer dan 60 jaar ervaring en kennis op het gebied van dekbedden en hoofdkussens. Sinds 1967 ook met een eigen productielijn. En dat merkt u!

Onze kernwaarden zijn comfort, kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Daarnaast staan we voor betrouwbaar zaken doen én een stipte levering. Zo hebben we een toonaangevende positie veroverd als marktleider in dekbedden en kussens.

Dealers

laatst toegevoegd
City Bed IJsselstein's profielfoto

City Bed IJsselstein

De Domstad Slaapspecialist's profielfoto

De Domstad Slaapspecialist

Ontdek de 2 dealers