Haal de lente in je badkamer

Spring is de nieuwste badkamer-meubelcollectie van Riho. Een serie die dankzij de ruime keuze aan wastafels en diverse afmetingen in elke badkamer past.

Voor de grotere badkamer bieden we wastafels aan met een diepte van 46 cm. Minder ruimte? Kies dan voor een slank meubel van 40 cm. Dankzij de dubbele lades is er nog steeds voldoende opbergruimte.

Maak een keuze uit de twee types onderkasten. Kies voor opliggende ladefronten in houtdecor of gelakte lades in verstek. Met Spring kun je er zeker van zijn dat het badkamermeubel perfect blendt in de ruimte.
In deze collectie vind je ook een fonteinmeubel voor de toiletruimte. Onmisbaar in elke moderne wc-ruimte en handig om al je toiletspullen praktisch in op te bergen

Get a grip of Spring

Geef je badkamermeubel een persoonlijke touch met handgrepen, verkrijgbaar in 5 verschillende trendkleuren. Voor een onderkast of kolomkast heb je twee grepen nodig, voor een fonteintje voldoet één. Of breid je badkamer uit met een spiegelkast of hoge kast in hetzelfde decor of lakkleur.

Meer informatie: riho.com