Partner

Verburg Audio

De nieuwste geluidssensatie in uw keuken De Harman Kardon MaestroKitchen(TM): Voor IEDERE bestaande of nieuwe keuken!

Het recept voor succes

Mensen veranderen, maar de waardering voor geweldige muziek blijft altijd bestaan. Gedurende meer dan 60 jaar hebben de audiotechnici van Harman Kardon

® die behoefte vormgegeven met een constante stroom hoogwaardige audioproducten, die de muziekliefhebber zeer aanspreken. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek in de auto, thuis op of het werk – of zoals nu mogelijk wordt, in de keuken – de traditie van Harman Kardon is een geweldig verhaal met vaak onderscheidende technische innovaties, vooruitstrevende vormgeving en baanbrekende prestaties in alle aspecten van het leven. Het zijn 3 simpele ingrediënten voor doorgaand succes.

Exclusief gezelschap

Zelfs wanneer u nog nooit van Harman Kardon gehoord heeft, is het zeer waarschijnlijk dat u er al wel naar geluisterd heeft. Van zeer betaalbare audio tot high-end apparatuur, home entertainment en autoradio, is het merk Harman Kardon synoniem met geweldig geluid. Een groot deel van dit succes zijn wereldwijd gerenommeerde partners, zoals Toshiba, Apple , maar ook bijvoorbeeld Harley Davidson. Ook de partners in de automobielindustrie spreken voor zich: BMW, Mini, Mercedes-Benz, land Rover – om er enkelen te noemen. Zoekt u het beste, dan vindt u Harman Kardon. Serieuze spelers zoeken serieuze partners!

Het verborgen ingrediënt

Harman Kardon brengt u perfect klinkende muziek waar dat ook maar mogelijk is. Nu, met de komst van de MaestroKitchen 100 kunt u uw inspiratie muzikaal ondersteunen in één van de belangrijkste plaatsen in het huis: de keuken! Waar komt echter de geweldige sound vandaan? Dat zullen uw gasten zich ongetwijfeld gaan afvragen, daar het mogelijk is de speakers van de MaestroKitchen onzichtbaar in uw keuken weg te werken, net zoals alle kabels en snoeren die er naartoe gaan. Heeft u die mogelijkheid niet: geen probleem. Het systeem is tevens leverbaar met elegante satelliet speakers die in geen enkele keuken misstaan!

Passie voor muziek en wetenschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Deze passie is niet alleen hoorbaar in kristalhelder geluid, maar ook zichtbaar. Design speelt namelijk een even zo grote rol. Het MaestroKitchen systeem is daarom bekroond met een "red dot award: product design 2011".

Social Sound Systeem

De keuken is de centrale plek in huis geworden waar sfeer en quality time centraal staan. Muziek speelt hier een belangrijke rol in, waarbij het MaestroKitchen Sound Systeem u een geheel nieuwe ervaring biedt bij het koken en socializen met uw vrienden.

Het Harman Kardon MaestroKitchen muzieksysteem is door geheel Nederland te koop in diverse keukenspeciaalzaken en al verkrijgbaar vanaf € 1.299,--.

Voor meer informatie en dealers kijk op www.harmankardon.com/maestrokitchen.

De MaestroKitchen is teven in de Social Media te vinden:

www.twitter.com/maestrokitchen www.facebook.com/maestrokitchen

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Verburg Audio

Bluetooth BTA-10 Adapter

Stream draadloos audio naar elk willekeurig entertainmentsysteem met de BTA-10 Adapter.

Harman Kardon Bluetooth BTA-10 Adapter

Deze Harman Kardon Bluetooth BTA-10 Adapter van Verburg Audio is erg handig. Met deze adapter is het mogelijk om muziek zonder kwaliteitsverlies, draadloos te streamen van elke smartphone of tablet. Ongeacht welk operating systeem je gebruikt; iOs, Android, Windows of Blackberry.

Draadloos muziek streamen

Soms wil je de hele kamer vullen met je favoriete muziek, niet alleen je hoofdtelefoon. Als jouw thuisentertainmentsysteem al over bluetooth-capaciteit beschikt, kun je draadloos audio streamen vanaf een draagbaar apparaat, zoals je smartphone of tablet. Maar wat als jouw systeem niet is uitgerust met bluetooth-technologie? Geen probleem. De Harman Kardon Bluetooth BTA-10 Adapter maakt direct verbinding met jouw entertainmentsysteem en zorgt ervoor dat je draadloos naar het systeem kan streamen vanaf elk draagbaar apparaat dat is uitgerust met bluetooth. 

TrueStream-technologie

De Harman TrueStream-technologie van de BTA-10 betekent dat de draadloze audioverbinding met jouw entertainmentsysteem van de hoogst mogelijke kwaliteit zal zijn, ongeacht welk bronapparaat de audio levert.

Led-lampje voor gebruiksgemak

Voor jouw gebruiksgemak beschikt de BTA-10 over een led-lampje dat aangeeft wanneer het zoekt naar een bluetooth-apparaat en wanneer het is verbonden.

BTA-10 voor elk audiosysteem

De BTA-10 wordt met kabels geleverd zodat je deze op jouw entertainmentsysteem kunt aansluiten. Van thuissystemen tot draagbare luidsprekers tot luidsprekerdocks, de BTA-10 bluetooth-adapter voegt voorzieningen voor draadloos streamen toe aan elk willekeurig audiosysteem met een stereo 3,5 mm Aux-ingang of stereo RCA-ingangen.

MaestroKitchen Bluetooth Adapter

Met de Bluetooth adapter BTA-10 van Harman Kardon kan je zelfs vanaf je smartphone of tablet draadloos jouw muziek streamen en afspelen op de MaestroKitchen 100.
Sinds 1 oktober 2013 is de MaestroKitchen zelfs leverbaar in Zweden, Noorwegen en Taiwan.

Meer lezen over
'Bluetooth BTA-10 Adapter'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.