Bluetooth BTA-10 Adapter

Stream draadloos audio naar elk willekeurig entertainmentsysteem met de BTA-10 Adapter.

Harman Kardon Bluetooth BTA-10 Adapter

Deze Harman Kardon Bluetooth BTA-10 Adapter van Verburg Audio is erg handig. Met deze adapter is het mogelijk om muziek zonder kwaliteitsverlies, draadloos te streamen van elke smartphone of tablet. Ongeacht welk operating systeem je gebruikt; iOs, Android, Windows of Blackberry.

Draadloos muziek streamen

Soms wil je de hele kamer vullen met je favoriete muziek, niet alleen je hoofdtelefoon. Als jouw thuisentertainmentsysteem al over bluetooth-capaciteit beschikt, kun je draadloos audio streamen vanaf een draagbaar apparaat, zoals je smartphone of tablet. Maar wat als jouw systeem niet is uitgerust met bluetooth-technologie? Geen probleem. De Harman Kardon Bluetooth BTA-10 Adapter maakt direct verbinding met jouw entertainmentsysteem en zorgt ervoor dat je draadloos naar het systeem kan streamen vanaf elk draagbaar apparaat dat is uitgerust met bluetooth. 

TrueStream-technologie

De Harman TrueStream-technologie van de BTA-10 betekent dat de draadloze audioverbinding met jouw entertainmentsysteem van de hoogst mogelijke kwaliteit zal zijn, ongeacht welk bronapparaat de audio levert.

Led-lampje voor gebruiksgemak

Voor jouw gebruiksgemak beschikt de BTA-10 over een led-lampje dat aangeeft wanneer het zoekt naar een bluetooth-apparaat en wanneer het is verbonden.

BTA-10 voor elk audiosysteem

De BTA-10 wordt met kabels geleverd zodat je deze op jouw entertainmentsysteem kunt aansluiten. Van thuissystemen tot draagbare luidsprekers tot luidsprekerdocks, de BTA-10 bluetooth-adapter voegt voorzieningen voor draadloos streamen toe aan elk willekeurig audiosysteem met een stereo 3,5 mm Aux-ingang of stereo RCA-ingangen.

MaestroKitchen Bluetooth Adapter

Met de Bluetooth adapter BTA-10 van Harman Kardon kan je zelfs vanaf je smartphone of tablet draadloos jouw muziek streamen en afspelen op de MaestroKitchen 100.
Sinds 1 oktober 2013 is de MaestroKitchen zelfs leverbaar in Zweden, Noorwegen en Taiwan.

Profielfoto van Wastoren.nl
Wastoren.nl
Enschedesestraat 300, 7552 CN  Hengelo