string(1) "p"
Profielfoto van Welvaere
Welvaere
Amersfoortse 96, 3862 NE Nijkerk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Buitensauna in de achtertuin

Kunt u wel wat ontspanning gebruiken? De buitensauna is de perfect keuze voor u! Een buitensauna komt meestal in de vorm van een barrelsauna.

De buitensauna: genieten op loopafstand van de woonkamer

Wanneer je het woord buitensauna ziet dan zul vast al snel denken aan een wellness paradijs waar iedereen heen gaat om te ontspannen. Tegenwoordig kun je dit wellness paradijs naar je eigen achtertuin verhuizen: met de buitensauna. buitensauna

Traditionele buitensauna: barrel sauna

De buitensauna komt tegenwoordig steeds meer terug als barrel sauna. De barrelsauna is een ronde ton gemaakt van bijvoorbeeld sibirisch sparrenhout of thermohout. In deze sauna's worden vervolgens houtkachels of elektrische kachels gebruikt om de sauna op temperatuur te krijgen. Het voordeel van de buitensauna in de vorm van een barrel sauna is de circulatie van de lucht. Een ronde sauna is 25% sneller warm dan een vierkante sauna. Daarnaast wordt de lucht op een natuurlijke manier gecirculeerd en blijft er geen warmte hangen in 1 van de hoeken van de sauna.

Buitensauna Welvaere

Houtgestookt of elektrisch?

De buitensauna's van tegenwoordig kunnen op twee manieren worden verwarmd: houtgestookt of elektrisch. Een houtgestookte kachel geeft natuurlijke de echte sfeer in de buitensauna. Knisperend hout, het licht van de vlammen en intensieve warmte. Een elektrische kachel is juist weer zeer makkelijk in gebruik, 1 knop omdraaien en de sauna wordt opgewarmd. Voor een buitensauna zijn beide kachel soorten perfect, zolang het maar warm wordt!

Showroom van Welvaere

Bent u aan het kijken naar de opties voor een Buitensauna? Welvaere helpt u graag. Wij hebben een prachtige showroom in Barneveld waar u vijf dagen per week onze buitensauna's kunt bekijken. Ook op zaterdag! 

welvaere buitensauna showroom