Profielfoto van Welvaere
Welvaere
Amersfoortse 96, 3862 NE Nijkerk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

NIEUW; buiten koken op houtvuur, BBQ van Welvaere

Een mooi gedekte tafel tijdens een zwoele zomeravond waar het hele gezin of de vriendengroep geniet van het samenzijn, heerlijk eten en elkaar

Avontuurlijk buiten koken

Een schaterlach hier en daar en dan opeens een fijne stilte omdat iedereen geniet van het heerlijke eten dat vers van de bbq komt.

Avontuurlijk buitenkoken op houtvuur dat doe je samen met Welvaere. Buiten koken, buiten zijn, dat brengt echt iets betoverends in jouw achtertuin. En buitenkeuken hoeft niet alleen als het warm is, als je eenmaal geproefd hebt aan deze manier van eten bereiden wil je eigenlijk niet meer anders. Iedere dag wordt een moment om te genieten van jouw eigen creaties. Zomer en winter. Regen en zonneschijn.

De houtgestookte BBQ

Onze bbq is houtgestookt, het kan ook niet anders. Kan worden gebruikt voor warmte en sfeer, maar ook om te koken. Ieder stuk vlees, groente of pizza smaakt nog lekkerder als je het bereidt op deze uitgebreide en geavanceerde buitenkeuken.

 

De houtgestookte pizzaoven

Haal een stukje uit Italië naar je eigen achtertuin. Want met de houtgestookte pizzaoven kan jouw avond echt niet meer stuk! Jij maakt namelijk een pizza Margherita zoals je die ook in Italië kent. Een smaaksensatie gegarandeerd! Jouw eigen creatie lijkt precies op die van dat kleine knusse tentje aan het Piazza Santo Spirito in Florence.

De lekkerste houtgestookte bereiding

Vlees, vis of groente bereidt op een houtgestookt vuurtje is het allerlekkerst. Daar zijn menig BBQ-fanaten het wel over eens. De geur en de smaak van rook is een echte beleving en culinaire toevoeging aan het eten en je kunt er eindeloos mee variëren. In onze houtgestookte BBQ maak je je eigen kooltjes in het midden compartiment en deze schuif je zelf onder de grill of de oven. Je maakt gegarandeerd indruk op jouw tafelgenoten.

Buiten koken

De lange zomeravonden en warme temperaturen zijn ideaal voor buiten koken. Een buiten ‘keuken’ is al simpel gecreëerd met een barbecue. Er zijn ook andere opties om het buitenkoken te realiseren in de tuin. Zo zijn er houtgestookte vuurschalen en kachels waar op gekookt kan worden en na afloop de zomeravond voortgezet kan worden met een lekker warm vuurtje. De meest luxe optie is een volledige buitenkeuken zoals we die binnen in huis ook kennen. Het buiten koken maakt de dagelijks terugkerende huishoudelijk taak net even wat leuker.