Profielfoto van Welvaere

Welvaere

Amersfoortse 96, 3862 NE Nijkerk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

We kennen het allemaal, de dagelijkse sleur. Weinig momenten waarin we even stil staan in deze snelle wereld. We vergeten soms dat juist de simpele dingen in het leven zoals contact maken met jezelf, je omgeving en de mensen om ons heen fijn en waardevol kunnen zijn. En juist deze momenten, de momenten die afwijken van het ‘gewone’, die betekenisvol zijn en waar we plezier hadden dat zijn de momenten die we later herinneren. En dat, het creëren van deze momenten hebben we in eigen hand. De belangrijkste ingrediënten voor onze ‘create moments’ formule zijn de frisse buitenlucht, mensen om je heen en jijzelf die dit moment aanpakt.

We kennen het allemaal, de dagelijkse sleur. Weinig momenten waarin we even stil staan in deze snelle wereld. We rennen van hot naar her, van meeting naar meeting en voor we het weten is de dag alweer voorbij. We vergeten soms dat juist de simpele dingen in het leven zoals contact maken met jezelf, je omgeving en de mensen om ons heen fijn en waardevol kunnen zijn. 

En juist deze momenten, de momenten die afwijken van het ‘gewone’, die betekenisvol zijn en waar we plezier hadden dat zijn de momenten die we later herinneren, hoe simpel ze ook zijn. En dat, het creëren van deze momenten hebben we in eigen hand. 

De belangrijkste ingrediënten voor onze ‘create moments’ formule zijn de frisse buitenlucht, mensen om je heen en jijzelf die dit moment aanpakt. Een momentje voor jezelf, je geliefde, een moment voor elkaar waar je niet druk bent, maar volledig ontspant. Zo’n moment pakt niemand jou meer af, dat moment is helemaal van jou! 

Wij, Welvaere, geven jou de gelegenheid om zo’n moment te creëren en hier betekenis aan te geven. Het is tijd om een stapje terug te doen en het heft in eigen hand te nemen. Wacht niet op deze waardevolle, plezierige of ontspannen momenten, creëer ze! 

HottubsBuitensauna’s en Lifestyle 

Kom naar onze showroom waar onze adviseurs u graag helpen om te kijken wat het best bij u past. Laat je inspireren, onder het genot van een lekker bakje koffie natuurlijk!