Profielfoto van Welvaere
Welvaere
Amersfoortse 96, 3862 NE Nijkerk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Sauna elektrisch verwarmen met design kachel

Met één druk op de knop waan je je in een dromerig wellness paradijs. De elektrisch verwarmde barrelsauna is dat plekje in je tuin voor ontspanning

De elektrische barrelsauna

De barrelsauna is eigenlijk een grote ton, omgebouwd tot sauna. Door de ronde vormen van de traditionele barrel sauna wordt de warmte goed gecirculeerd. In tegenstelling tot een hoekige sauna, waar de warmte vaak in bepaalde hoeken blijft hangen, zorgt deze circulatie ervoor dat de temperatuur in de sauna overal gelijk is. Dit voelt een stuk aangenamer en kost minder energie!

Alles uit je sauna halen doe je natuurlijk met een goede én mooie kachel. Bij de elektrische sauna is deze natuurlijk elektrisch. Bij ons heb je de mogelijkheid om de ruimte te verwarmen met kachels van het merk HUUM of Harvia. Beide een uitstekende keuze voor je sauna.

Gemak, snel warm en praktisch. Drie woorden die het elektrisch verwarmen van de sauna perfect beschrijven. Met een elektrische kachel kan je de sauna gemakkelijk van te voren aanzetten zodat deze zonder omkijken de perfecte sauna temperatuur bereikt. Met een app, timer of op afstand via Wifi. Onze elektrische saunakachels bieden verschillende mogelijkheden en worden aangesloten op krachtstroom.

Waarom een elektrische barrelsauna?

  • Snel en gemakkelijk op temperatuur
  • Temperatuur is gemakkelijk te regelen
  • Opgietingen zijn ook mogelijk met een elektrische saun

De design kachels van HUUM

HUUM staat bekend om de design kachels. Award winnende saunakachels zelfs. En die kachels plaatsen wij in onze buitensauna's. Je hebt de keuze houtgestookte kachels of elektrische saunakachels. Allemaal met strakke saunastenen die ideaal zijn voor een opgieting. 

Geintresseerd in zo'n elektrische buitensauna? Kom dan eens langs in ons Experience Center. Hier staan ook al deze kachels tentoongesteld.