Profielfoto van Welvaere
Welvaere
Amersfoortse 96, 3862 NE Nijkerk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Buiten genieten in de winterperiode? Ja, doen!

Juist in de gure wintermaanden is het heerlijk om naar buiten te gaan. Te ontspannen en te genieten in je eigen tuin.

Ondanks dat de dagen langzaam weer wat langer worden, is en blijven de maanden januari en februari donkere wintermaanden. Maanden waarin we het liefste op de bank kruipen bij de openhaard onder een dekentje. Er niet echt naar uitkijken om naar buiten te gaan. Maar juist in de gure wintermaanden is het heerlijk om naar buiten te gaan. Te ontspannen en te genieten in je eigen tuin.

Stel je eens voor..

Sluit je ogen eens en stel je voor dat er duizenden, misschien wel miljoenen sneeuwvlokjes uit de lucht naar beneden dwarrelen. En de wereld langzaam verandert in een echt winterwonderland. Vanmiddag heb je de hottub die achter in de tuin staat te schitteren al klaargemaakt voor vanavond en nu staat de kachel te branden.

De stoom komt al van het water af en het voelt net alsof je in een wintersporthuisje in Oostenrijk of Scandinavië zit. Terwijl je in je badjas, op je slippers door de sneeuw naar de hottub loopt merk je hoe fijn het is dat je dit gewoon in je eigen achtertuin hebt. De rillende kou is meteen verdwenen als je grote teen het warme water aanraakt. Wat een geluksvogel dat je dit gewoon in je eigen tuin hebt staan!

 

Niet alleen tijdens een besneeuwde winterdag

Zo’n houtgestookte hottub is niet alleen tijdens een besneeuwde winterdag een luxe in de tuin. Ook als het pijpenstelen regent, de vogeltjes fluiten en je de zon voelt branden op je huid. Eigenlijk biedt het 365 dagen per jaar, 24/7 de ontspanning die jij nodig hebt. Bijvoorbeeld om de dag rustig mee te beginnen terwijl je de zon op ziet komen, in de middag als vermaak voor de kinderen of juist ‘s avonds onder de sterrenhemel om de dag goed af te sluiten. Magische momenten heb je gegarandeerd!

Ducktub hottubs van Welvaere

Wij bij Welvaere houden wel van die magische momenten. Waar de meeste mensen er dus in de winter niet aan moeten denken om in badkleding buiten te lopen is dat juist een van onze favoriete momenten. Want, hoe heerlijk is het als je door-en-door koud geworden bent om dan in een hottub te stappen? Daar hoeven we het antwoord niet op te geven toch?

De Ducktubs worden gewoon gemaakt in Nederland. Wij hebben de hele productie volledig in eigen hand. De kuipen maken we in Estland en wanneer deze in Nederland aankomen wordt de hottub naar jouw wensen gemaakt. Bubbels, Jets, Onderwaterverlichting of elektrische verwarming? Geen probleem. Alles om ervoor te zorgen dat jij straks heerlijk kunt ontspannen in je eigen tuin en op het moment dat je je ogen sluit het net voelt alsof je in een huisje tussen de besneeuwde bergen zit.