Profielfoto van Welvaere
Welvaere
Amersfoortse 96, 3862 NE Nijkerk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Nieuw: een volledig elektrische hottub

Het genot en de ervaring van een traditioneel houtgestookte hottub, maar dan volledig elektrisch.

Het grote voordeel? Deze is altijd heerlijk warm, zo kun je er op ieder moment van de dag heerlijk in ontspannen!

Direct ontspannen

Een elektrische hottub kun je het beste vergelijken met een jacuzzi, maar dan met het authentieke karakter en de look van een echte Scandinavische hottub. Zo geeft deze hottub precies dat comfort maar dan met net iets meer gemak dan een traditionele hot tub.

Het beste van twee werelden

Het gemak van een jacuzzi en toch ook een houtgestookte hottub willen hebben. Bij Welvaere kies je voor het beste uit twee werelden. Je kunt ervoor kiezen om je hottub ‘hybride’ op te warmen. Dat houdt in dat je een verwarmingselement en een houtgestookte kachel aan de Ducktub toevoegt. Zo behoudt je het traditionele gevoel van een hottub met extra gemak.

Op deze manier is het water in je hottub bijvoorbeeld altijd 25 graden en de laatste 12 graden verwarm je dan met de houtgestookte kachel. Je kunt zo snel in je hottub stappen maar houdt het plezier van het stoken. Natuurlijk ligt het aan de grote van de hottub maar gemiddeld ben je dan nog zo’n half uur tot een uur aan het stoken om de hottub op de gewenste temperatuur te krijgen.

Hoe werkt een elektrische hottub?

De elektrische hottubs van Welvaere worden volledig met op maat gemaakt in Nijkerk. Je kunt op ieder gewenst model, groot of klein, kiezen voor de elektrische verwarming.

Het verwarmingselement is volledig te bedienen met een handige display die in de houten afwerking is weggewerkt. Zo heb je de volledige controle over de verwarming die je zelfs met een app kunt bedienen.

De gezondheidsvoordelen van een lekker warm bad

Naast dat het fijn is dat je direct in een warm bad kunt stappen, je even een goed gesprek kunt voeren of geniet van de stilte en de natuur heeft dit ook echt een aantal gezondheidsvoordelen;
- De stress verlaat je lichaam op het moment dat je voeten het warme water raken. Alles waar je zo druk mee was die dag wordt even vergeten en je laadt volledig op voor een nieuwe (drukke) dag.
- Ervaar minder angstgevoelens
- Je slaapt beter
- Warm water ontlast 90% van je spieren en voorkomt spierpijn

Geniet in zomer en winter bij huis

Het gehele jaar door geniet je van de elektrisch verwarmde hottub. Ieder moment van het jaar staat dit fantastische wellness product voor je klaar! Het voordeel van elektrisch verwarmen is dat het water in de hottub in de winter niet kan bevriezen, hierdoor kan het ook zeker goed gebruikt worden als beveiliging tegen vorst. En als extra voordeel, doordat er geen kachel aan een volledig elektrische hottub zit, kan deze ook binnen staan!

Ook genieten in een elektrische hottub van Welvaere?

Voel, ervaar, beleef en ontdek de hottub van jouw dromen in het grote hottub en buitensauna experience center van Welvaere. De stoom komt van de elektrische hottub af en is dus heerlijk warm. Ontdek alle mogelijkheden die wij hebben en neem zelfs een kijkje in de werkplaats.