Profielfoto van Welvaere
Welvaere
Amersfoortse 96, 3862 NE Nijkerk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De gezinsvriendelijke hottub

Op blote voeten huppelen jullie door het gras fluitend naar jullie favoriete plek in de tuin; de gezinsvriendelijke hottub! Zo simpel kan het zijn.

Plezier bij huis. Het liefste in de buitenlucht en dan ook nog eens voor het hele gezin. Een gezinsvriendelijke tuin waar jong en oud, klein en groot plezier hebben. Een plek waar je je even terug kunt trekken van de drukte binnenshuis.

 

De hottub voor het hele gezin

Binnen ons uitgebreide assortiment, modellen en maten hottubs hebben wij drie unieke modellen die wat ons betreft ideaal zijn voor een heel gezin. De Ducktub Luks, Bjornstor en Oval. Genoeg ruimte om te spelen voor de kinderen, maar ook knus voor een klein gezelschap, of voor een echte hottub party van de oudste telg!

Er is ruimte genoeg om een duik te nemen, te plonsen en te spetteren met water. Voor de kleintjes is er bij de Luks en Oval zelfs een verhoging. Een luchtbed of zwembad kan er met gemak in net zoals de hele vriendengroep. En jij kunt heerlijk met de benen gestrekt tot rust komen na een dag rennen en vliegen. Voor elk moment van de dag en week zijn deze hottubs uitermate geschikt.

 

 

Gemak en comfort

Voor een gezinsvriendelijke hottub is het ook handig, niet geheel noodzakelijk als de hottub genoeg gemak biedt. Nou bieden onze hottubs dat vanaf het basismodel al geheel zelf. Maar je kunt het nog gemakkelijker maken voor jezelf. Zo hoef je door een uitgebreid filtersysteem, nadat jullie een paar dagen achter elkaar genoten hebben van de hottub, niet iedere keer het water te vervangen. Dit filter zorgt er namelijk voor dat je tot wel 3 maanden lang met hetzelfde water kunt doen!

 

Liever niet iedere keer de hottub opstoken? Maar het liefst gelijk, als je daar zin in hebt een gezellige, plezierige of ontspannen hottubsessie starten? Dan kun je er voor kiezen om een Balboa verwarmingselement toe te voegen. Op deze manier stel je de temperatuur via het display gemakkelijk in en is het water altijd op een heerlijke temperatuur. Ideaal als de kleine kinderen er, wat wij snappen, te pas en te onpas in willen springen!

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over de gezinsvriendelijke hottub? Dat kan! Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem een kijkje in onze showroom.