string(1) "p"

Tapijtcollectie Mystique

De reeds jaren succesvolle ‘vintage look collectie’ van de Mystique tapijtcollectie is vernieuwd en uitgebreid met weergaloze trendy kleuren.

Mystique bruist zonder twijfel van energie en geeft een gevoel van opwinding en vreugde.

Een uiterst karaktervolle kamerbrede vloerbedekking met het vermogen om fraaie contrasten te creëren en een gegarandeerd persoonlijke touche aan het interieur te geven!

Van aardse tinten tot energieke contrasten

Meegaand met de huidige én komende trends zijn er maar liefst 2 sets met in totaal 12 fenomenale kleuren ontwikkeld.
Set 1/2 ‘Earth’ is samengesteld uit iets rustiger en harmonieuze aardse tinten. Van ‘Charcoal Rust’, ‘Blue Tornado’ tot ‘Brave Sandstone’, positieve harmonieuze combinaties aansluitend op het huidige natuurlijk wonen, gebalanceerd echter met ongekend karakter.

Set 2/2 ‘Blossom’ is zonder twijfel vol energie! Van ‘Deep Forest Green’, ‘Balanced Roze’ tot expressief ‘Pink Flower’ voor een ongekend behaaglijk en intiem gevoel. Kleuren die in deze tijd saamhorigheid en een stukje passie in ons leven brengen.

Levendig met een onmiskenbaar karakter!

Mystique heeft een onweerlegbaar karakter en zal in iedere ruimte met zekerheid een positief gevoel creëren. Een gesneden pool vervaardigd van 100% polyamide Imprel, geschikt voor zwaar woongebruik, van hal tot trap en normaal projectgebruik. Met Mystique zal ieder vertrek, van kantoor tot restaurant, van rustige wachtruimte tot lounge, plezier en een gevoel van geluk brengen.

Een exclusief en inspirerend dessin voor vrijwel iedere vertrek!

Dankzij de exclusieve ‘Chromojet Printing’ verftechnologie heeft Mystique een rapport van bijna 2 bij 3 meter. Samen met zijn ‘collage decor’ oogt het patroon volledig uniek, een fantastische vloer voor kleine én grote ruimtes, zowel geschikt voor gebruik op trappen als in vertrekken waar meubels met zwenkwielen worden gebruikt.

Stil, comfortabel & gezond ook als vloerkleed

Stil, comfortabel & gezond ook als vloerkleed
Mystique is prachtig toe te passen als maatwerk karpet voor wie zijn huidige ‘harde vloer’ wil behouden maar extra comfort en sfeer wil creëren. Een makkelijke en voordelige optie om in ieder ruimte de akoestiek en warmte-en geluidsisolatie te verbeteren.

Laat je informeren door een specialist bij jou in de buurt.

Brochure Interfloor Mystique

Binnenkort zal een inspirerende vernieuwde brochure van Mystique ‘Earth & Blossom’ digitaal te bezichtigen zijn.

Bekijk de voormalige digitale brochure Mystique set 19-08 voor een eerdere impressie.