KidiTalkie

Met de KidiTalkie walkietalkies van VTech kun je tegen elkaar spellen spelen, geanimeerde berichten versturen, je stem vervormen en met elkaar op afstand praten.

Getest door:

Even voorstellen...

Hoi! Wij zijn Hugo (10) en Casper (8) uit Haarlem en wij mogen de Vtech KidiTalkie testen. We spelen graag samen en houden ook van gamen, dus we zijn heel benieuwd naar deze walkietalkies!

De installatie

Het installeren hebben we aan een volwassene overgelaten. Het was snel voor elkaar, dus daarna zijn we er gelijk mee gaan spelen. De KidiTalkies zien er mooi uit en zijn makkelijk te gebruiken.

Wat kun je ermee?

Als we dichtbij elkaar stonden konden we elkaar goed verstaan, maar zodra we verder weg liepen viel de verbinding tussen de 2 KidiTalkies vaak weg. Dat was wel jammer. Verder zitten er leuke spelletjes op en grappige mogelijkheden om bijvoorbeeld met een andere stem te praten.

Gemakkelijk te gebruiken

De KidiTalkies zijn makkelijk te gebruiken. Je snapt snel hoe de games werken en hoe je met elkaar moet praten.

Kwaliteit

We konden elkaar goed horen als we dicht bij elkaar stonden en ook voor de spelletjes was dit het geval. Als we verder uit elkaar gingen staan, ging dat vaak minder goed. Dat zou niet eigenlijk niet moeten volgens de gebruiksaanwijzing. We hebben onze moeder contact laten leggen met Vtech, maar het is niet duidelijk waar het aan ligt.

De games

Het is leuk om games met elkaar te spelen en om elkaar plaatjes te sturen. Je kan niet zelf een plaatje verzinnen, maar de plaatjes in de KidiTalkies zijn wel grappig.

Conclusie

Het zijn mooie en leuke walkietalkies, maar ze doen bij ons niet echt goed waarvoor ze bedoeld zijn. Wel zijn de spelletjes en andere mogelijkheden leuk en grappig.

Reacties
Guido-van-Loon

Reactie van de fabrikant: 'Dank je wel voor de review, een goede en eerlijke review. We hebben (via WONEN.nl) inderdaad contact gehad en aanvullende info over de KidiTalkie verstrekt. Deze handleiding is ook altijd terug te vinden op onze website.

Verder is het belangrijk je aan het bereik van 200 meter van de KidiTalkies te houden.

We hebben overigens nog niet eerder gehoord dat de KidiTalkie niet naar behoren werkte.'

4 jaar geleden