string(1) "a"

Schaduwdoeken van ZONZ

Met de schaduwdoeken van ZONZ bescherm je jezelf op een hippe manier tegen de zon! 

Een schaduwdoek: Hip & functioneel

De lente is volop begonnen en we hebben hopelijk een heerlijke warme zomer voor de boeg! Het fijne buitenleven kan weer beginnen. Naast genieten van de zon is het ook belangrijk om je er goed tegen te beschermen. Niet alleen door je regelmatig in te smeren, maar zeker ook door voor een goede schaduwplek te zorgen in jouw eigen tuin of op jouw (dak)terras.

Bescherming & verkoeling

Een schaduwdoek of harmonicadoek biedt voor 90-95% bescherming tegen UV straling. Bovendien zorgt het voor verkoeling en geeft het direct een sfeervolle uitstraling.
Een schaduwdoek is niet alleen functioneel maar geeft jouw tuin of terras ook in één keer een compleet nieuwe uitstraling. De doeken zijn gemaakt om het hele zomerseizoen buiten te blijven hangen, maar je kunt ze ook gemakkelijk weer weghalen als je dat wilt. Een schaduwdoek houdt veel zon en warmte tegen, zodat er een aangename temperatuur ontstaat onder het doek.

Schaduw die bij jouw situatie past

Schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in vele vormen, kleuren en maten. En wanneer je kiest voor een maatwerkdoek kun je het helemaal naar jouw wens laten maken. De ideale manier dus om de zomer koel, goed beschermd en in stijl door te brengen! Wanneer je op zoek bent naar bescherming tegen de zon, verkoeling én de uitstraling van pure luxe in jouw eigen achtertuin of (dak)terras dan ben je bij ZONZ sunsails aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring is ZONZ dé expert op het gebied van schaduwdoeken.

Meer van ZONZ Sunsails
Reacties