Ontdek de duurzame collectie Nature Vibes van ZONZ

Met trots onthullen we bij ZONZ onze allernieuwste Nature Vibes collectie. Als eerste introduceert ZONZ een schaduwdoek van 100% kokosvezel in deze lijn. Een duurzaam én stijlvol product!

Duurzame innovatie met kokos schaduwdoeken


Onze Nature Vibes collectie staat in het teken van 100% natuurlijke vezels. Het eerste duurzame product wat we op de markt brengen is het kokos schaduwdoek. Dit innovatieve product, vervaardigd uit natuurlijke kokosvezel, is niet alleen een blikvanger maar ook een duurzaam alternatief dat naadloos aansluit bij de outdoor living trends van de aankomende zomer.


Vervaardigd uit 100% natuurlijke kokosvezel, onderscheiden deze schaduwdoeken zich door hun duurzame karakter en de unieke eigenschappen van kokosvezel. Met hun zachte, natuurlijke beige tint zijn onze kokos schaduwdoeken een trend voor de zomer. Deze collectie, is de perfecte keuze voor iedereen die zijn terras of tuin wil omtoveren tot een uitnodigende, stijlvolle buitenomgeving met een natuurlijke touch.

Kokos schaduwdoek ZONZ

Waarom Kokosvezel?
Kokosvezel, gewonnen uit de schil van kokosnoten, staat bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en biologische afbreekbaarheid. Het is een milieuvriendelijke keuze die perfect past binnen de hedendaagse trend naar natuurlijke en duurzame producten.

Kokos vezel Kokos doekmateriaal

De voordelen van Kokos Schaduwdoeken
Kokos schaduwdoeken zijn niet alleen een blikvanger, maar bieden ook functionele voordelen. Dankzij het unieke weefproces bieden ze effectieve bescherming tegen zonnestralen en zorgen ze voor een koelere buitenomgeving. Daarnaast is kokosvezel uiterst sterk en waterbestendig, waardoor deze schaduwdoeken bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden.

Veelzijdig en Eenvoudig te Installeren
Onze schaduwdoeken zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Beschikbaar in verschillende modellen, zijn ze ideaal voor elke buitenruimte, van terrassen tot pergola's. De natuurlijk ogende bevestigingsogen vereenvoudigen de installatie, waardoor je moeiteloos een stijlvolle schaduwplek creëert.

Kokos schaduwdoek terras

Kies voor duurzaamheid en stijl
Deze schaduwdoeken zijn meer dan zonwering; ze zijn een statement van eco-vriendelijk design en kwaliteit. Met een kokos schaduwdoek van ZONZ Nature Vibes ben bij voorbereid op een zomer vol comfort en stijl.

Modellen voor Elk Design
Onze kokos schaduwdoeken komen in vier verschillende modellen, waaronder twee rechthoekige varianten van 3x4m, een vierkant model van 4x4m, en een driehoekig model van 4x4x4m. Elk design biedt zijn eigen unieke esthetische en functionele voordelen, met eenvoudige bevestigingsmogelijkheden aan palen, gevels, of pergola's. Kies het model dat het beste bij jouw buitenruimte past.


Met ZONZ kokos schaduwdoeken verrijk je je tuin of terras met een product dat niet alleen de zon filtert, maar ook bijdraagt aan een sfeervolle en duurzame buitenomgeving.
De Nature Vibes collectie zal verder worden uitgebreid met unieke producten zoals sfeervolle lampenkappen van zeegras en decoratieve (planten)manden vervaardigd uit bananenblad. Elk item in deze collectie is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, om jouw buitenruimte te transformeren in een oase van rust en stijl met een natuurlijke touch.
Bezoek de ZONZ website om de volledige Nature Vibes collectie te verkennen en ontdek hoe je jouw buitenruimte kunt stylen met onze duurzame en stijlvolle producten. Laat je inspireren en draag bij aan een duurzamere wereld met ZONZ!

Kokos schaduwdoek tuintafel

Beperkte beschikbaarheid: pre-order nu
Deze exclusieve kokos schaduwdoeken zijn binnenkort beschikbaar en wegens grote belangstelling adviseren wij een pre-order te plaatsen. Met een aanbetaling van €99,- ben je verzekerd van dit prachtige, natuurlijke product in jouw buitenruimte. Wacht niet te lang want er zijn slechts een klein aantal doeken beschikbaar als pre-order!


Producteigenschappen:
Elk model is uitgerust met een natuurlijke oog op elke hoek, wat de bevestiging eenvoudig maakt. Deze schaduwdoeken kunnen moeiteloos worden opgehangen aan robuuste houten palen, een pergola, of zelfs direct aan de gevel van uw woning of bedrijfspand.
De maat is inclusief de buitenste bevestigingsogen. Je hebt zo’n 10% extra ruimte nodig om deze doeken op te kunnen spannen; gemiddeld is dat 40cm per zijde.

Bevestiging kokos schaduwdoek  Bevestiging kokos schaduwdoek 2


Tijdens regenbuien absorbeert het materiaal van de kokos schaduwdoeken enig vocht, wat leidt tot een lichte doorbuiging. Het is daarom aan te raden ze niet te laag op te hangen. Echter, dit kenmerk draagt juist bij aan de unieke, sierlijke uitstraling van het product. In tegenstelling tot onze andere schaduwdoeken, vervaardigd uit HDPE of polyester, hoeven de kokos schaduwdoeken niet super strak gespannen te worden.
Er zijn ook schaduwdoeken van jute op de markt. Maar omdat jute juist erg gevoelig is voor vocht en vuil, adviseren wij die natuurlijke vezel niet. Ook is jute gevoelig voor vervorming en vervagen bij blootstelling aan zonlicht. Laat dat nu precies wel het geval zijn bij de schaduwdoeken ????