Profielfoto van ZONZ Sunsails

ZONZ Sunsails

Zonnehoeve 4, 7325 AB Apeldoorn

Over ons

Schaduwdoek op maat of een standaard schaduwdoek vind je bij ZONZ sunsails. Al meer dan 15 jaar dé specialist in het creëren van schaduw.

Schaduwdoek van ZONZ sunsails

Ben je op zoek naar een schaduwdoek, harmonicadoek, wind- of privacy doek of een balkondoek? Bij ZONZ sunsails ben je aan het juiste adres!

Met trots mogen wij ons al meer dan 10 jaar de specialist noemen op het gebied van het creëren van de ideale schaduw. Voor elke tuin of dakterras hebben wij een passende schaduwoplossing. Deze bieden wij in voordelige standaard maten maar kunnen wij ook helemaal naar jouw wens maken wanneer je kiest voor een maatwerk doek. Bij ZONZ vind je het grootste assortiment doeksoorten in vele kleuren. Neem eens een kijkje op onze website voor inspiratie. Wanneer je aanvullende informatie of advies nodig hebt staan we altijd voor je klaar!

Schaduwdoeken

Een schaduwdoek geeft veel schaduw en verandert de zomerse hitte en het intense zonlicht in een aangename temperatuur en verzachtend licht. Zwevend in de blauwe lucht, voegen de moderne schaduwdoeken sfeer toe aan de buitenomgeving van je woning.

Met de kwaliteits schaduwdoeken van ZONZ creëer je in een handomdraai schaduw waar en wanneer je maar wilt. Op terras, speelplaats, dakterras, carport en boven zwembad, zandbak of buitenkeuken.

Het kunststof geweven doekmateriaal heeft kleine gaatjes dat wind doorlaat en hierdoor voor een verkoelende temperatuur onder het doek zorgt.

Met één klik zijn de schaduwdoeken eenvoudig te bevestigen aan gevel en/of palen. Eenmaal installeren en je hebt er de hele zomer geen omkijken meer naar!

Niet alleen voor in de achtertuin, maar ook geschikt voor horeca, kinderspeelplaatsen, scholen en zorginstellingen. ZONZ sunsails is inmiddels uitgegroeid tot de aanbieder met het meest uitgebreide assortiment.

Je bestelt zowel onze standaard producten als onze maatwerk producten heel gemakkelijk online!

De schaduwdoeken expert