Partner

ZONZ Sunsails

Schaduwdoek op maat of een standaard schaduwdoek vind je bij ZONZ. Al meer dan 10 jaar dé expert in het creëren van schaduw.

Website
algemene informatie

Schaduwdoek van ZONZ sunsails

Ben je op zoek naar een schaduwdoek, harmonicadoek, wind- of privacy doek of een balkondoek? Bij ZONZ sunsails ben je aan het juiste adres!

Met trots mogen wij ons al 10 jaar dé expert noemen op het gebied van het creëren van de ideale schaduw. Voor elke tuin of dakterras hebben wij een passende schaduwoplossing. Deze bieden wij in voordelige standaard maten maar kunnen wij ook helemaal naar jouw wens maken wanneer je kiest voor een maatwerk doek. Bij ZONZ vind je het grootste assortiment doeksoorten in vele kleuren. Neem eens een kijkje op onze website voor inspiratie. Wanneer je aanvullende informatie of advies nodig hebt staan we altijd voor je klaar!

 

Schaduwdoeken

Een schaduwdoek geeft veel schaduw en verandert de zomerse hitte en het intense zonlicht in een aangename temperatuur en verzachtend licht. Zwevend in de blauwe lucht, voegen de moderne schaduwdoeken sfeer toe aan de buitenomgeving van je woning.

Met de kwaliteits schaduwdoeken van ZONZ creëer je in een handomdraai schaduw waar en wanneer je maar wilt. Op terras, speelplaats, dakterras, carport en boven zwembad, zandbak of buitenkeuken.

Het kunststof geweven doekmateriaal heeft kleine gaatjes dat wind doorlaat en hierdoor voor een verkoelende temperatuur onder het doek zorgt.

Met één klik zijn de schaduwdoeken eenvoudig te bevestigen aan gevel en/of palen. Eenmaal installeren en je hebt er de hele zomer geen omkijken meer naar!

Niet alleen voor in de achtertuin, maar ook geschikt voor horeca, kinderspeelplaatsen, scholen en zorginstellingen. ZONZ sunsails is inmiddels uitgegroeid tot de aanbieder met het meest uitgebreide assortiment.

Je bestelt zowel onze standaard producten als onze maatwerk producten heel gemakkelijk online!

De schaduwdoeken expert

artikelen

Harmonicadoek ZONZ Sunsails

Met een Harmonicadoek of Lamellendoek van ZONZ sunsails kun jij in de zomer gemakkelijk wisselen tus...

Schaduwdoek maatwerk

Een schaduwdoek van ZONZ Sunsails is een moderne vorm van zonwering; Het geeft een hippe uitstraling...

Toon alle 6 artikelen
nieuws

Schaduwdoeken van ZONZ

19 April 2019
collecties
ZONZ Sunsails heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Zonnehoeve 4
7325AB Apeldoorn

0552021972RECENSIES
CONTACT
Zonnehoeve 4
7325AB Apeldoorn

0552021972