Harmonicadoeken: de meest flexibele vorm van zonwering

Omdat het ernaar uit ziet dat we de dit jaar de vakanties in eigen tuin gaan vieren kunnen we er maar beter iets moois van maken.

08 Mei 2020

Veel mensen zijn al bezig met het opknappen van de tuin. Er worden nieuwe planten en tuinmeubels aangeschaft maar vergeet niet om ook een lekkere plek in de schaduw te creëren.

Makkelijk wisselen tussen zon en schaduw

Het is heerlijk om op een mooie dag lekker van het zonnetje te genieten. Toch is het op een gegeven moment ook erg fijn om even bij te komen in de schaduw. Met een harmonicadoek bepaal je gemakkelijk zelf of je in de zon of in de schaduw zit. In een handomdraai schuif je het doek open of dicht over de staaldraden. Het voordeel ten opzichte van de traditionele parasols is dat je geen sta-in-de-weg parasolvoet op je terras hebt staan. Deze eenvoudig te monteren harmonicadoeken, bieden uitstekende schaduw en vormen een flexibele oplossing tegen de zon. Doordat ze gemaakt worden van hetzelfde materiaal als schaduwdoeken zijn ze ook nog eens UV werend en beschermen dus zo jou en jouw gezin tegen schadelijk UV straling.

Maatwerk of standaard harmonicadoek

De harmonicadoeken zijn beschikbaar in vele standaard afmetingen en worden geleverd met alle bevestigingsmaterialen. Als je wilt weten of één van de standaard maten bij jou past dan meet de binnenmaten van de constructie op waar je het doek wilt ophangen. Als blijkt dat geen van de standaard maten een goede oplossing is dan kun je bij ZONZ sunsails altijd kiezen voor een harmonicadoek op maat. Deze kan helemaal naar jouw wensen worden gemaakt zodat het doek perfect past bij jouw situatie.

Pergola harmonicadoek

Een pergola is een goede oplossing wanneer je wel graag een harmonicadoek wilt bevestigen, maar nog geen bevestigingspunt hebt voor de staaldraden. Je creëert hiermee snel een fijne plek om heerlijk beschut te kunnen genieten. Bovendien geeft een pergola direct karakter aan jouw tuin. Je kunt hierbij kiezen voor een houten pergola of een van aluminium. Het is mogelijk om deze tegen een gevel aan te monteren of helemaal losstaand. Je kunt zelfs kant en klare pakketten kopen met pergola en een bijpassend harmonicadoek. Ook is het mogelijk om een pergola op maat te laten maken en daarin een maatwerk harmonicadoek te bevestigen zodat je echt iets unieks hebt.

De voordelen van een harmonicadoek van ZONZ op een rij

- Je wisselt makkelijk en snel af tussen zon en schaduw
- Biedt veel m2 schaduw
- Geeft verkoeling en bescherming tegen UV straling
- Makkelijk te monteren
- Kan het hele zomerseizoen blijven hangen
- Creëert direct een beschutte plek om te relaxen
- Geeft jouw tuin een uniek uitstraling

Kortom met een harmonicadoek van ZONZ sunsails ben je optimaal flexibel!

 

Meer van ZONZ Sunsails
Reacties