Pergola Schaduwdoek

Een pergola geeft direct karakter aan jouw tuin. Wanneer je er een harmonicadoek inhangt creer je een perfecte plek om heerlijk beschut te kunnen genieten!

Maatwerk aluminium pergola

Met een maatwerk aluminium pergola creëer je direct een stijlvolle plek om te relaxen. De maatwerk pergola’s zijn van Nederlandse kwaliteit en makkelijk te monteren. Bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en leverbaar in alle RAL kleuren. Ook hier kun je kiezen voor een vrijstaande pergola of een pergola welke tegen de muur te plaatsen is. De kokerprofielen worden op maat gemaakt met geïntegreerde koppelstukken. Makkelijk zelf te monteren dus.

Standaard losstaande pergola

Met een losstaande pergola creëer je een fijne schaduwplek op jouw terras. Je kunt kiezen tussen en pergola van hout of een aluminium pergola. Bij de aluminium pergola heb je de keuze uit twee standaard afmetingen en kun je het frame in drie verschillende kleuren laten afwerken. Het harmonicadoek dat erbij geleverd wordt is ook in drie kleuren leverbaar. Het flexibele zonnedoek is gemaakt van 285 grams waterdoorlatend HDPE schaduwdoek. Het doek houdt tot 95% van de schadelijke UV straling tegen. De houten pergola’s worden gemaakt van Douglas hout van minimaal 8,5cm dikte. Deze pergola’s zijn in maar liefst 8 verschillende maten te bestellen. Bij alle standaard pergola’s wordt een waterdoorlatend HDPE harmonicadoek van het kwaliteitsmerk Nesling meegeleverd.

Standaard pergola aan de gevel

Met deze optie bevestig je een pergola aan jouw gevel, waarmee je een soort veranda creëert.
Ook hierbij heb je de keuze tussen een Douglas houten pergola of een pergola van aluminium.
De houten versie is in 8 verschillende maten leverbaar, het bijgeleverde harmonicadoek is beschikbaar in 5 kleuren! Wanneer je liever een moderne, meer luxe uitstraling wenst, kies dan voor de aluminium pergola. Ook hierbij is het frame in drie kleuren leverbaar, net zoals de harmonicadoeken. Het muurmodel heeft 2 staanders en is verkrijgbaar in 2 standaard afmetingen

Zelf een pergola bouwen

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je eigen pergola te bouwen. Dit kan met hardhouten palen of Douglas. Om de constructie aan elkaar te maken kun je de makkelijke verbindingselementen van Nesling gebruiken. Wanneer je de constructie helemaal naar jouw wens hebt gemaakt, kun je inmeten en daarna een standaard of maatwerk schaduwdoek van ZONZ erin hangen. Wil je snel wisselen tussen zon en schaduw, kies dan voor een flexibel harmonicadoek.