Waterdicht harmonicadoek Prosail®

Nu ook van het buitenleven genieten tijdens een buitje met het Prosail® waterproof harmonicadoek! Zo zit je ook tijdens een buitje droog.

Dit harmonicadoek is uniek in zijn soort. Het doek loopt niet op staalkabels zoals de meeste harmonicadoeken. Het Prosail waterproof harmonicadoek van Nesling loopt in 2 aluminium geleiders. Het grote voordeel hiervan is dat je geen staalkabels meer hebt lopen in jouw pergola op het moment dat het doek is ingeschoven.

Daarnaast hoef je het waterdichte harmonicadoek slechts  1 cm te laten aflopen om het water af te voeren. Bij de meeste doeken is dit adoorgaans wel 10 cm. De Prosail® is eenvoudig met een koord handmatig open en dicht te schuiven.

Wanneer het doek volledig ingevouwen is, zijn er geen staaldraden zichtbaar. Het uitzicht naar boven is dus volledig vrij dankzij de geleiders waar het doek in loopt. Het doek is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig acryl en is volledig waterdicht.

Het Nesling Prosail harmonicadoek waterproof wordt altijd gemonteerd in een raamwerk (hout, staal of aluminium). Het doek wordt als complete set geleverd incl. koord, aluminium geleiders, bevestiging- en katrollen set (excl. hout of aluminium pakket).

Met een Nesling Prosail harmonica schaduwdoek waterdicht koop je een kwaliteitsproduct waar je jaren lang van kunt genieten. De doeken zijn gemaakt van hoogwaardig acryl, 300gr/m2 (volledig waterdicht). Het doek geeft verkoeling bij warm weer en beschermd tot 95% schadelijk uv-straling. De doeken zijn schimmelwerend en gemakkelijk te reinigen met wat lauw water en zeep.

Dit Prosail harmonicadoek past in een (houten of aluminium) pergola van 300x300cm of 300x400cm. Het doek schuift in de lengte van 300 en 400cm.

Bij dit doek is ook het beschermdakje te verkrijgen. Deze monteer je bovenop de pergola, aan de bedienkant.

Wij bieden ook een kant en klare Nesling aluminium pergola incl. waterproof harmonicadoek aan. Passend in de Nesling pergola’s met buitenmaten: 319cm en 419cm. 

De voordelen van een waterproof Prosail harmonicadoek op een rijtje:

Waterdicht
Kleur antraciet
2 maten: 297x297cm BxL of 297x397cm BxL
Hoogwaardig acryl 300gr/m2
Inclusief katrollensysteem, touw en geleiders
3 jaar garantie op de stof
Zowel los als met bijbehorende aluminium pergola te leveren