Terrasoverkappingen van ZONZ

Met een terrasoverkapping van ZONZ zit jij altijd perfect beschermd op jouw terras.

Terrasoverkapping voor bescherming

In de zomer vaak kunnen genieten van mooi zonnig weer is zalig. Maar het is ook belangrijk om een goede schaduwplek te hebben op jouw (dak)terras. Iedereen weet inmiddels hoe belangrijk het is om jezelf goed te beschermen tegen schadelijke uv-straling maar dat het ook lastig is hier altijd aan te denken. Met een doek van ZONZ als terrasoverkapping heb je de oplossing gevonden! Al onze doeken bieden een uv-bescherming van minimaal 90% en geven verkoeling op warme dagen.

Terrasoverkapping op maat

Om schaduw te creëren heb je geen parasol nodig, maar een ZONZ terrasoverkapping. Een terrasoverkapping geeft veel schaduw, staat trendy en kan het hele seizoen blijven hangen.
Als maatwerkspecialist bieden wij de keuze tussen verschillende doeksoorten. Zo kun je kiezen uit een waterdoorlatend of waterdicht doek. Met een waterdichtdoek zit je tijdens een onverwachte regenbui ook droog. Wil je optimaal gebruik maken van je terras, dan is het mogelijk om je terrasoverkapping uit te breiden met een bijpassend winddoek. Het winddoek beschermt niet alleen tegen de wind, maar ook tegen de laagstaande avondzon. Zo kun jij nog langer genieten van jouw terras.

Hoe meet ik een doek in als terrasoverkapping?

Het is belangrijk dat een doek dat gebruikt wordt als terrasoverkapping goed ingemeten wordt. Zeker wanneer het doek in een bestaande (pergola)constructie gehangen wordt.

Allereerst is het belangrijk om te bepalen of het doek horizontaal of schuin opgehangen wordt. En hoe je het doek gaat bevestigen. Doe je dit met draadspanners, katrollen of met spanelastieken? De volgende stap is om te bepalen waar de bevestigingspunten komen. Komen die aan de binnenkant van de constructie of aan de buitenkant? Meet de binnenkant van de constructie nauwkeurig op. De maat van het doek van jouw terrasoverkapping is de binnenmaat van de constructie min de benodigde spanmarge.

Wil je meer weten over de ZONZ terrasoverkappingen kijk dan hier of neem vrijblijvend contact op met ZONZ Sunsails.