Beschut zitten met het ZONZ Winddoek

Soms kan in Nederland de zon heerlijk schijnen, maar voelt het toch fris aan door een koude wind. Wij hebben hier de oplossing voor: een ZONZ winddoek.

Een winddoek is op verschillende manieren te gebruiken

Een winddoek is vooral bedoeld om de wind tegen te houden en zo beschutting te creëren. Maar een winddoek kan ook gebruikt worden als privacy doek voor op een balkon of als doek in een pergolaconstructie om de laagstaande zon tegen te houden. Je kunt met een winddoek het gewenste effect creëren doordat het winddoek flexibel op te hangen is.

Een winddoek zoals jij wenst

Bij ZONZ kun je een winddoek volledig naar wens maken. Wij hebben keuze uit verschillende materialen en kleuren. Alleen al voor de afwerking kun je kiezen uit vier opties:
• een verstevigingsband met bevestigingsogen om de 30 cm;
• een verstevigingsband met bevestigingsogen op de hoeken;
• alleen een verstevigingsband,
• een holle zoom

Een winddoek bevestigen

Een winddoek kan je op verschillende manieren bevestigen. Zo kun je het bevestigen met spanelastieken of rijgen met koord. Wanneer het doek als balkondoek wordt gebruikt kan je het doek tegen het hekwerk spannen met kabelbinders of eventueel door de balkonspijlen rijgen. Voor de diverse bevestigingsmaterialen zit je bij ZONZ ook goed. Kom je er niet helemaal uit met het bevestigen van jouw winddoek? Kijk dan hier voor tips, adviezen en instructievideo’s over hoe een winddoek bevestigd kan worden.

Als maatwerkspecialist adviseren wij je graag bij de keuze van het winddoek en de manier waarop je het winddoek zo efficiënt mogelijk gebruikt.
Wil je meer weten over ZONZ winddoeken kijk dan hier of neem vrijblijvend contact op met ZONZ Sunsails.