Harmonicadoek ZONZ Sunsails

Wil jij in de zomer makkelijk wisselen tussen zon en schaduw? Dan is het ZONZ harmonicadoek dé oplossing.

Harmonicadoek; een flexibele vorm van zonwering

Met een harmonicadoek kun je makkelijk en snel wisselen tussen zon en schaduw. Het is een van de meest populaire schaduwoplossingen. Het harmonicadoek is een flexibele vorm van zonwering dankzij het eenvoudig open- en dichtschuiven van het doek.

Eenvoudige handmatige bediending

Het harmonicadoek wordt bevestigd aan staaldraden met een katrolsysteem. Het katrolsysteem maakt het mogelijk om het harmonicadoek op een snelle en makkelijke manier handmatig te openen of te sluiten. Zo kun je ervoor kiezen om een groot schaduwoppervlak te creëren of een iets kleinere.

Meerdere soorten doek

De harmonicadoeken worden gemaakt van doek dat weer- en windbestendig is. Een harmonicadoek kan een heel zomerseizoen blijven hangen tussen twee bevestigingspunten, zoals een pergola of twee gevels.

Er is een keuze tussen een waterdoorlatend of een waterdicht doek. Een waterdoorlatend doek is het meest praktisch. Deze kan horizontaal opgehangen worden zonder dat die te zwaar wordt door regenwater.

Harmonicadoek in standaard maat

Wanneer je nog geen constructie hebt om het harmonicadoek aan op te hangen, dan kan een standaard harmonicadoek heel aantrekkelijk zijn. Je kunt dan rekening houden met een van de standaard afmetingen en de constructie daarop aanpassen. De standaard harmonicadoeken zijn beschikbaar in een waterdoorlatende en een waterdichte variant.

Harmonicadoek op maat

Heb je al een bestaande pergolaconstructie of ophangconstructie, dan biedt een harmonicadoek op maat de oplossing. Bij een harmonicadoek op maat kun je kiezen tussen vier verschillende doektypes. Wij adviseren je graag bij het kiezen van het juiste harmonicadoek.