Partner

ZONZ Sunsails

Schaduwdoek op maat of een standaard schaduwdoek vind je bij ZONZ. Al meer dan 10 jaar dé expert in het creëren van schaduw.

Bedrijfsoverzicht zonz.nl

Schaduwdoek maatwerk

Een schaduwdoek van ZONZ Sunsails is een moderne vorm van zonwering; Geeft een hippe uitstraling en kan de hele zomer buiten blijven hangen.

Schaduwdoek ZONZ sunsails

Een schaduwdoek geeft veel schaduw, zorgt voor een aangename temperatuur en beschermt tot 95% tegen UV-straling. Een schaduwdoek geeft direct een luxe en hippe uitstraling aan de buitenomgeving van je woning. ZONZ sunsails mag zich inmiddels al 10 jaar dé expert noemen op het gebied van schaduwdoeken. Wij hebben schaduwdoeken in standaard maten maar kunnen ze als maatwerk schaduwdoek ook helemaal naar jouw wensen maken. We hebben voor elke tuin of dakterras de ideale schaduwoplossing!

Schaduw waar je wilt

Met en maatwerk schaduwdoek van ZONZ creëer je schaduw waar en wanneer je maar wilt. Op (dak)terras, speelplaats, carport en boven zwembad of buitenkeuken.

Wij hebben maar liest 6 verschillende doeksoorten zowel waterdoorlatend als waterdicht. Het kunststof geweven doekmateriaal heeft kleine gaatjes dat wind doorlaat en hierdoor voor een verkoelende temperatuur onder het doek zorgt. Met één klik zijn de zonnezeilen eenvoudig te bevestigen aan gevel en/of palen. Eenmaal installeren en je hebt er de hele zomer geen omkijken meer naar!

Niet alleen voor in de achtertuin, maar ook geschikt voor horeca, kinderspeelplaatsen, wellness-, recreatie- en zorgcentra. ZONZ sunsails is inmiddels uitgegroeid tot de aanbieder met het meest uitgebreide assortiment in deze nichemarkt op internet.


ZONZ

In de ZONZ webshop vind je zeker het prefecte schaduwdoek. Of het nou een standaard of een maatwerk schaduwdoek is, je kunt het direct bestellen via onze webshop! Hier kun je ook gelijk de benodigde bevestigingsmaterialen bestellen. Wanneer je  extra advies nodig hebt neem dan contact met ZONZ op via info@zonz.nl. Voor leuke nieuwtjes, acties en aanbiedingen volg ons op Facebook.

Meer lezen over
'Schaduwdoek maatwerk'?

meer van deze professional

Schaduwdoek ZONZ Sunsails

Flexibele schaduwdoek ZONZ Sunsails: ideale schaduw tij...

Chillsail schaduwnet Ibizastyle

Trendy en decoratief: Zonz Chillsail. Heerlijk chillen ...

Harmonicadoek ZONZ Sunsails

Met een Harmonicadoek of Lamellendoek van ZONZ sunsails...

Toon alle 6 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.