Schaduwdoek maatwerk

Een schaduwdoek van ZONZ Sunsails is een moderne vorm van zonwering; Het geeft een hippe uitstraling en kan de hele zomer buiten blijven hangen.

Schaduwdoek ZONZ sunsails

Een schaduwdoek geeft veel schaduw, zorgt voor een aangename temperatuur en beschermt tot 95% tegen UV-straling. Het geeft direct een luxe en hippe uitstraling aan de buitenomgeving van je woning.

ZONZ sunsails mag zich al meer dan 10 jaar dé expert noemen op het gebied van (maatwerk) schaduwdoeken. Wij hebben schaduwdoeken in standaard maten maar kunnen ze als maatwerk schaduwdoek ook helemaal naar jouw wensen maken. We hebben voor elke tuin of (dak)terras de ideale schaduwoplossing!

Schaduw waar je wilt

Met en maatwerk schaduwdoek van ZONZ creëer je schaduw waar je maar wilt. Op (dak)terras, speelplaats, zandbak, carport en boven zwembad of buitenkeuken.

Wij hebben maar liest 5 verschillende doeksoorten zowel waterdoorlatend als waterdicht. De waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van kunststof geweven doekmateriaal met kleine gaatjes die wind doorlaten. Hierdoor ervaar je een verkoelende temperatuur onder het doek. Met één klik zijn de schaduwdoeken te bevestigen aan gevel en/of palen. Eenmaal installeren en je hebt er de hele zomer geen omkijken meer naar!

De doeken zijn niet alleen geschikt voor in de achtertuin, maar ook zeker  voor kinderspeelplaatsen, wellness-, recreatie- en zorgcentra. ZONZ sunsails is inmiddels uitgegroeid tot de aanbieder met het meest uitgebreide assortiment op internet. Onze klanten waarderen onze service en de kwaliteit dan ook gemiddeld met een 8,7!


ZONZ

In de ZONZ webshop vind je zeker het prefecte schaduwdoek. Of het nou een standaard of een maatwerk schaduwdoek is, je kunt het direct bestellen via onze webshop! Hier kun je ook gelijk de benodigde bevestigingsmaterialen bestellen. Wanneer je  extra advies nodig hebt neem dan contact met ZONZ op via info@zonz.nl. Voor leuke nieuwtjes, acties en aanbiedingen volg ons op Facebook.